Jesteście za czy przeciwko i dlaczego?
I czy przydałoby się jakiegoś sadystę, masochistę dorwać, coś mu zrobić (5:15)

?
Czy tylko mi się wydaje, czy połowa ankietowanych to lemingi?
v................s
2012-11-18, 12:42
jestem za karą śmierci, a dlaczego ? A dlatego, żeby chociaż nastraszyć tych wszystkich sk🤬ysynów co dopuszczają się wszelkich zabójstw pedofili iitd itp twarde prawo ale prawo i tyle w temacie a nie jakieś p🤬dusiowate jakie jest teraz
Kara śmierci ? Po co.. Lepiej niech wysylaja takich na sybir do kamieniołomów albo im daja jakies niebezpieczne dla zdrowia prace, co by zwykli i uczciwi nie gineli. Przynajmniej sie takich ludzi jeszcze do czegos wykorzysta..
Karze śmierci mówie NIE. Za ciężkie przestępstwa- ciężkie roboty i to nie za hajs, tylko za żarcie itp. Pedofile, gw🤬ciciele- kastracja i pozbawienie praw obywatelskich. Śmierć to nie kara. To dla wielu osób ucieczka od odpowiedzialności.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
M................q
2012-11-18, 12:56
Kara śmierci obowiązywała za czasów kiedy w Polsce żyło najwięcej psychopatów i świrów. Po jej zniesieniu statystyki przestępstw nie podniosły się, zresztą sprawdźcie na stronie policja.pl jakie przestępstwa są popełniane najczęściej. Zabójstwa to rzadkość.
Smuci mnie ten koleś w czerwonym dresiku, który uzasadnia karę śmierci tym że utrzymanie więźnia kosztuje 2500 złotych. Mam nadzieję że jak się rozchoruje na starość to karetka nie przyjedzie, bo paliwo coraz droższe a śmierć rzecz ludzka.
Jestem przeciwnikiem kary śmierci, ale budowa autostrad czy torów za jakaś symboliczną kwotę przez więźniów jak najbardziej do mnie przemawia.
A ja myślę, ze CZAPA jak najbardziej tak i to w ten sposób jak miało to miejsce setki lat temu...
Uroczy poranek, szafot, liczne grono przybyłych uzbrojonych w kapustę, niedogotowane ziemniaki, pomidory oraz miły gość uzbrojony w podrdzewiały topór.
I nowy kanał w TV : SADISTIC LIVE
Jesteście za? Świetnie!
A teraz pomyślcie sobie o jakości naszych sądów...
D................z
2012-11-18, 13:58
Niektórzy nie zasługują na życie, śmierć frajerom.
UP Na przykład tobie ? Ciesz się k🤬o że żyjesz, powinni cię wyskrobać.
D................z
2012-11-18, 14:13
Hahaha ciesze się że żyje

a ty ogarnij dupę napinaczu, bez odbioru
M................8
2012-11-18, 14:52
ej ten ostatni to nie stary tego co ten gangam style cos tam ;d?
O winie powinien decydować sąd natomiast o karze tylko poszkodowani i tylko oni, jeśli uznają za słuszne, mogliby wydać wyrok śmierci.
podpis użytkownika
Michał L.
Już to pisałem, ale cóż... Najpierw każdy z was jest za zabiciem zbrodniarzy wojennych z II WŚ, a teraz nagle macie dobroć w sercu i morderców, gw🤬cicieli i pedofilii złotem najlepiej obsypcie... Takiego losu nikomu nie mam zamiaru życzyć, ale jestem k🤬a ciekaw jak wam synka, córeczkę, żonę ktoś tak załatwi... Zgw🤬ci, że aż im nogi z bioder wytrąci, wypatroszy, a ze skóry zrobi k🤬a obicie do fotela... Wtedy powinieneś z miejsca wyciągnąć portfel i dać mu ten % podatku, który na niego łożysz... Jestem bardzo ciekaw czy dorzucilibyście jakiś bonus w postaci upieczonego jabłecznika, albo serniczka (mniam)
podpis użytkownika
Ola gringo
n................z
2012-11-18, 21:12
Kelt napisał/a:
Niektórzy nie zasługują na życie, śmierć frajerom.
Godelo23 napisał/a:
UP Na przykład tobie ?
I tu pojawia się pytanie, czy ktoś typu breivik, który zabija kilkadziesiąt osób i się z tego śmieje powinien dostawać 21 lat więzienia