Jesteście za czy przeciwko i dlaczego?
I czy przydałoby się jakiegoś sadystę, masochistę dorwać, coś mu zrobić (5:15)

?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-18, 23:17
Tak na pewno osobę która zabija własne dzieci przestraszysz tym że dostanie wyrok śmierci.
Myślę, że kara śmierci nie, ale na przykład obcinanie kończyn za kradzież dla przykładu, raz na jakiś czas. Rutynowo permanentne naznaczanie na twarzy bez możliwości usunięcia (np. comiesięczne stawianie się na kontrole).
I zamiast takiemu złodziejowi płacić za wikt i opierunek - zwolnić go po wykonaniu takiego naznaczenia. Niech zobaczy jak to jest być obdartym z godności
konto usunięte
2012-11-19, 16:53
Kóba
2012-11-19, 16:58
konto usunięte
2012-11-19, 16:59
up takich sytuacji niema na kopalni jak by co...
dla wszystkich pedofilów i innych zboczonych poj...bów powinna być jedna i ta sama kara... obcinanie jaj i kołek w du.. !!
konto usunięte
2012-11-19, 17:13
Piwko Dla gościa z 05:05 Pedofili sam Mógł bym uśmiercać na 10000 Sposobów i nawet bym nie mrógnoł a i jestem za karą śmierci jak najbardziej
konto usunięte
2012-11-19, 17:20
konto usunięte
2012-11-19, 17:31
@Moreq Chyba nie widziałeś nigdy od środka jak wygląda teraz wygląda budowa. Nie potrzeba już na budowie masy ludzi z łopatami i kilofami bo tylko by przeszkadzali. Mogą co najwyżej sprzątać ulice i wycinać krzaki w rowach.
A co do kary śmierci to jestem na tak. Dlatego, że w cywilizowanym świecie każdy kto decyduje się na odebranie życia inej osobie powinien mieć świadomość, że za taki czyn może być prawomocnie pozbawiony życia. Taqkże dla szacunku do człowieka. Zabójstwo z premedytacją to nie jest jakieś potknięcie tylko świadoma decyzja której konsekwęcją powinna być śmierć.
konto usunięte
2012-11-19, 17:32