👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łap piwerko. Obyśmy się nigdy nie spotkali, obyś tylko jeździł do jakiś symulantów i omdleń, a nie musiał wyrywać ludzi z podróży po kosmosie, w którą polecieli na własne życzenie !
Porażenie prądem leczymy rażąc prądem. Czym się strułeś tym się lecz powiadali.
WOW Mega szacun dla w Was za waszą Pracę - nie każdy w służbie zdrowia to kórw.a Stawiam piwo

Payan napisał/a:
Co wy tam robiliście że taki burdel na kółkach...
r🤬ali się tak, jak moja była (ratownik medyczny dyplomowany) na nocnych dyżurach... jak nie maja c robić to się dupczą z kim popadnie.... jak króliki
Tymczasem na Olx ,,Firma Gucio" sprzątniemy wszystko nawet Twoich wrogów XD
Xyz1939 napisał/a:
Najpierw sam wszedl na slup energetyczny, runal z 6 metrow na ziemie, a pozniej my go pradem ratowalismy, zeby zatrzymac fibrylacje serca, po to zeby zatrzymalo sie nanchwile i zaczelo bic prawidlowo. (Defibrylacja-temat na dluzsze opowiadanie)
Czym się strułeś, tym się lecz.
Jak dla mnie nie przejąłeś dobrze dyżuru lub sztuczny burdel, żeby zaistnieć. Po co te torby są tak pootwierane ? Nie wiedziałeś gdzie co jest ? Młodym kocurem pachniesz. Powodzenia Alfiku.
Xyz1939 napisał/a:
Ta bo wtedy czlowiek mysli zeby robic zdjecia chlopi ktory przed chwila byl po drugiej stronie
ty jestes z sadola czy z kwejka??

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie