Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bul_od_bytu 2022-06-25, 11:22
Ciekawe czy pachniało bardziej grillem czy j🤬o spaloną kurą?
Zgłoś
bardak 2022-06-25, 12:46
Czyli będzie w stanie posprzątać po sobie.
Zgłoś
seren_i_ty 2022-06-25, 17:37
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:

Ale oni go tym prądem najpierw porazili, a później ratowali, czy jak...?

A ty myślisz, że czekali na taki przypadek? Tak samo jak na potrąconego na pasach - się rozjeżdża i się ratuje! Kto by się szkolił na coś co się nie zdarza!
Zgłoś
Xyz1939 2022-06-25, 22:09
Kwiatuchna napisał/a:

Jak dla mnie nie przejąłeś dobrze dyżuru lub sztuczny burdel, żeby zaistnieć. Po co te torby są tak pootwierane ? Nie wiedziałeś gdzie co jest ? Młodym kocurem pachniesz. Powodzenia Alfiku.

Haha dobry jestes. Dla Twojej informacji jak cos sie dzieje to nie bawisz sie w zamykanie, ukladanie itd. Wrzucasz wszystko co wyciagales do karetki bo liczy sie czas, ale co ja Ci bede tlumaczyl. Pozdrawiam
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2022-06-26, 0:11 1
Xyz1939 napisał/a:

a pozniej my go pradem ratowalismy

Zgłoś
Kwiatuchna 2022-06-26, 7:58 1
Xyz1939 napisał/a:

Haha dobry jestes. Dla Twojej informacji jak cos sie dzieje to nie bawisz sie w zamykanie, ukladanie itd. Wrzucasz wszystko co wyciagales do karetki bo liczy sie czas, ale co ja Ci bede tlumaczyl. Pozdrawiam

Typie co ty p🤬lisz, powiedz mi czego szukałeś po tych wszystkich torbach ? Powinieneś mieć to wszystko w jednym zestawie (torba, plecak), tak jak masz zestaw pediatryczny, porodowy, reanimacyjny i do zwykłego bólu dupy, BO LICZY SIĘ CZAS. Jeżeli mówisz o "pakuj i jedź" to tym bardziej jesteś śmieszny bo wszystko powinno być porozkładane na karocy i gotowe do działania i zapewne tak było, tylko ty się podnieciłeś pierwszym poważniejszym wyjazdem, pootwierales kilka toreb, skotlowales wszystko i cyk fota dla mamy. Na śmigle jakbyś miał taki burdel to nie byłoby miejsca dla pacjenta. Powodzenia bystrzaku.
Zgłoś
Kwiatuchna 2022-06-26, 7:58
Xyz1939 napisał/a:

Typie co ty p🤬lisz, powiedz mi czego szukałeś po tych wszystkich torbach ? Powinieneś mieć to wszystko w jednym zestawie (torba, plecak), tak jak masz zestaw pediatryczny, porodowy, reanimacyjny i do zwykłego bólu dupy, BO LICZY SIĘ CZAS. Jeżeli mówisz o "pakuj i jedź" to tym bardziej jesteś śmieszny bo wszystko powinno być porozkładane na karocy i gotowe do działania i zapewne tak było, tylko ty się podnieciłeś pierwszym poważniejszym wyjazdem, pootwierales kilka toreb, skotlowales wszystko i cyk fota dla mamy. Na śmigle jakbyś miał taki burdel to nie byłoby miejsca dla pacjenta. Powodzenia bystrzaku.
Zgłoś