Konto usunięte
2013-01-16, 22:21
Pierwszy komentarz. Ze spiną...
no to ja uroczyście jako pierwszy napiszę,że c🤬jowe.
Witamy
koledze, którego to śmieszy gratulujemy zdobycia upragnionego tytułu adwokata!
to nie bylo tak... to byla anegdotka o ojcu, ktory byl lekarzem, szedl na emeryture i przekazal pacjenta, ktorego leczyl 20 lat swojemu synowi, ktory poszedl w slady ojca i zajal sie medycyna, owy syn wyleczyl pacjenta w tygodnie, przyszedl do ojca i rzekl:
- tato, jak to sie stalo, ze ty go 20 lat leczyles z tak banalnej choroby?
-synu... on przez te 20 lat przynosil mi pieniadze w zebach
k🤬a nie moge, zawsze przeinacza, przep🤬la, najgorzej jak jeszcze zdarza sie, ze wmawiaja, ze to ich prawdziwa historia, j🤬a k🤬a mac co za procesy w takich glowach przechodza to k🤬a wysiadam
Konto usunięte
2013-01-16, 22:32
Moderatorzy powinni usuwać dopiski "Pierwszy temat" itp. C🤬j NAS obchodzi że to pierwszy temat.
Witaj na Sadolu.
A z tego co ja pamietam to bylo o mlodym zydzie i starym
Konto usunięte
2013-01-16, 23:16
@up równie dobrze mogło być o młodym i starym Cyganie...
(Oczywiście temat nie będzie wówczas dotyczył wykonywania jakiegokolwiek zawodu, tylko np. pobierania zasiłku itp.)
Konto usunięte
2013-01-16, 23:51
@Szarfainternetu - No tak tak, teraz załóż partie i działaj.
@Chleb razowy - Oczywiście także nawiązując mogło by być o Chlebie i bułce... Nie niemogło by.
Żart o adwokacie jest oparty na faktach, może robić co chce. Lekarz nie będzie płacił za operacje kogoś rachunku
Dobre. Wiernie odzwierciedla zawód prawnika.
tepad.no napisał/a:
Dobre. Wiernie odzwierciedla zawód prawnika.
c🤬ja odzwierciedla, zawód dz🤬ki lepiej odzwierciedla zawód prawnika. Jak cie już wyssie to leci ssać następnego. nie znam prawnika który by ciągnął sprawę w nieskończoność. te hieny idą w ilość kasując każdego na grubą kasę.
Konto usunięte
2013-01-17, 16:10
jabollo90 napisał/a:
TĘ SPRAWĘ kur*a!!!
Otóż tak się składa, że (oczywiście kwestia tego którą "tęgą głowę" się spyta...) nie mogłem samemu znaleźć odpowiedzi więc spytałem jednego z doktorów na uczelni, jaka jest różnica, usłyszałem, że "tą" używamy w języku mówionym, natomiast "tę" w pisanym... Not my fault