👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Żenujące... podchwycić jakiś temat i do porzygu, do porzygu, do porzygu, do porzygu, do porzygu...

Pan Karol krawczyk wszedl w bit jak Magik w chodnik, oklepany temat, oklepany koment ... oklepany temat, oklepany koment ... oklepany temat, oklepany koment ...

Skoro już to wolę wersję Iam - Chez Le Mac
[video] [/video]
Chociaż jak już ktoś zaznaczył Norek trochę nie trafił w bit
[video] [/video]
Chociaż jak już ktoś zaznaczył Norek trochę nie trafił w bit

Preeezes napisał/a:
Bynajmniej wiecie o co chodzi
Czemu używasz "bynajmniej" w sensie "przynajmniej". Przecież są to dwa różne słowa, jak nie znasz znaczeń słów, to ich nie używaj. Proste?
gneras napisał/a:
On jest bogiem![]()
Już jeden debil myślał że jest bogiem i dobrze na tym nie wyszedł gorzej jak ten debil jeszcze z okna wyskoczy to będzie gwarantowany koniec świata... Wiec ty lepiej sie pilnuj co pitolisz...

Założe się, że gdyby nie to ostrzeżenie na początku to leciały by same głupie teksty i dissy na Piotra... Filmik spoko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie