Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
Samolot linii Azerbaijan Airlines z 72 osobami na pokładzie rozbił się dziś około 8 rano w Kazachstanie. Nieoficjalnie mówi się o zderzeniu z ptakami
jako przyczynie wypadku i o kilku ocalałych pasażerach.

Zmieniono 4 razy Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2024-12-25, 14:31
Wynik na plus dla ludzkości, na pewno większość pasażerów to brodacze z czeczenii, ewentualnie azerowie
Zgłoś
Aniafrania 2024-12-25, 14:35 2
I wylądował w p🤬du. To przykład że na środku zawsze jest najbezpieczniej i możesz ocaleć nawet gdy wydaje się że nie możesz to i tak możesz masz szansę
Zgłoś
aligator 2024-12-25, 14:46
Uwielbiam takie tematy :)zwłaszcza że latam z 4 razy w miesiącu hehe
Zgłoś
mic-ek 2024-12-25, 15:03 15
Dostał w ogon z OPL.

[ Dodano: 2024-12-25, 15:26 ]
Zgłoś
Antoni79 2024-12-25, 15:34 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szybki306 2024-12-25, 16:48 4
A w Smoleńsku nikt nie wyszedł w jednym kawałku, nie wydaję się dla was to dziwne
Zgłoś
artur_sz13 2024-12-25, 17:52 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lyolik 2024-12-25, 19:33 1
Podzielili los Malaysia Airlines Flight 17, ciekawe czy ukraincy czy ruscy
Zgłoś
Adrian92 2024-12-25, 19:49
Myślę, że tu należy się zimne piwo dla pilotów. To im osoby co przeżyły powinny być wdzięczne. Gdzieś czytałem, że piloci zginęli ale nie wiem ile w tym prawdy.
Zgłoś
jebanekurwyjebac 2024-12-25, 19:51 1
slychac szczaly. to byl zamach!
Zgłoś
Karaczanx 2024-12-25, 21:44 5
lyolik napisał/a:

Podzielili los Malaysia Airlines Flight 17, ciekawe czy ukraincy czy ruscy

to już oficjalne... ruskie OPL
Zgłoś
gaaad 2024-12-25, 22:36
Zgłoś
Wiewór 2024-12-25, 22:58 3
Zgłoś
metyoo 2024-12-25, 23:13
tam chyba ocalało więcej, niż kilku
Zgłoś
Insaner 2024-12-26, 1:17
Póki co ponad 20 osób przeżyło, podobno niektórzy pasażerowie nagrali całą katastrofę z wewnątrz samolotu, ale nie widziałem tych nagrań (nie wiem czy są dostępne w internecie).

Na 99% nie była to żadna rakieta, tylko awaria silników, spadek ciśnienia płynów hydraulicznych i problemy z powierzchniami sterowymi na ogonie samolotu. Pod koniec zdaje się, że załodze udało się odpalić w locie 1 silnik, ale było już za późno. Dziury na ogonie to chyba nic dziwnego po uderzeniu w ziemię, zapłonie/wybuchu. Jak spojrzy się na lot Malaysian Airlines 17 z 2014go roku to tam po wybuchu pocisku przeciwlotniczego kabina przypominała sito. To nie to samo. Są dość długie nagrania z tego co się z tym samolotem działo przez katastrofą, zero dymu, zero ognia, nic tam przy nim nie wybuchło.

Na Flightradarze są szczegółowe dane, ten ich rollercoaster trwał ponad 70 minut.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem