Samolot linii Azerbaijan Airlines z 72 osobami na pokładzie rozbił się dziś około 8 rano w Kazachstanie. Nieoficjalnie mówi się o zderzeniu z ptakami
jako przyczynie wypadku i o kilku ocalałych pasażerach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wynik na plus dla ludzkości, na pewno większość pasażerów to brodacze z czeczenii, ewentualnie azerowie
I wylądował w p🤬du. To przykład że na środku zawsze jest najbezpieczniej i możesz ocaleć nawet gdy wydaje się że nie możesz to i tak możesz masz szansę
Uwielbiam takie tematy :)zwłaszcza że latam z 4 razy w miesiącu hehe
Dostał w ogon z OPL.
[ Dodano: 2024-12-25, 15:26 ]
A w Smoleńsku nikt nie wyszedł w jednym kawałku, nie wydaję się dla was to dziwne
Podzielili los Malaysia Airlines Flight 17, ciekawe czy ukraincy czy ruscy
Myślę, że tu należy się zimne piwo dla pilotów. To im osoby co przeżyły powinny być wdzięczne. Gdzieś czytałem, że piloci zginęli ale nie wiem ile w tym prawdy.
slychac szczaly. to byl zamach!
lyolik napisał/a:
Podzielili los Malaysia Airlines Flight 17, ciekawe czy ukraincy czy ruscy
to już oficjalne... ruskie OPL
Szybki306 napisał/a:
A w Smoleńsku nikt nie wyszedł w jednym kawałku, nie wydaję się dla was to dziwne
Spytaj szmacierewicza i jego łekspertów od betonu. Najwyżej ci prześlą na e-mail zdjęcie zgniecionego harnasia czy coś.
tam chyba ocalało więcej, niż kilku