Samolot linii Azerbaijan Airlines z 72 osobami na pokładzie rozbił się dziś około 8 rano w Kazachstanie. Nieoficjalnie mówi się o zderzeniu z ptakami
jako przyczynie wypadku i o kilku ocalałych pasażerach.
Po takim uderzeniu i wybuchu a jeszcze ktoś tam żywy jest?
"Nieoficjalnie mówi się o zderzeniu z ptakami i kilkoma ocalałymi." - ptaki rozumiem, ale na c🤬j jacyś ocaleni zderzyli się z samolotem?
Widać stosunkowo wielu przeżyło, łeb zryty do końca życia.?
Adiczek napisał/a:
Po takim uderzeniu i wybuchu a jeszcze ktoś tam żywy jest?
Jakim uderzeniu?
Przecież miał mały kąt natarcia, kadłub trzyma kształt i nie jest spalony, więc skąd zdziwnienie, że ktoś przeżył??
DupaJasiu123 napisał/a:
Widać stosunkowo wielu przeżyło, łeb zryty do końca życia.?
Na pewno zryty mniej niż po niektórych wrzutkach na bardziej.
Swoją drogą video z Kazachstanu a jakość lepsza niż np. z kalifatu brytyjskiego aż jestem miło zaskoczony
Całe szczęście, że nie zahaczyli skrzydłem o brzozę bo wtedy nie byłoby mowy o ocalonych. Tu na szczęście był tylko wybuch i rozerwanie maszyny xd
Jojekczytoty napisał/a:
Całe szczęście, że nie zahaczyli skrzydłem o brzozę bo wtedy nie byłoby mowy o ocalonych. Tu na szczęście był tylko wybuch i rozerwanie maszyny xd
Poj🤬y Ci się komisje. Ciebie już przyjęli do Choroszczy.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
@drukarka666: Tobie się chyba coś poj🤬o, ale jeśli o komisji i Choroszczy mowa mam nadzieję, że owa komisja stwierdzi u Ciebie niedoj🤬ie mózgowe z przerzutami i Cię skieruje na leczenie na pięknie Podlasie
Nie mieli kapitana Wrony i tak sie skończyło
Tak czy siak widać że pilot pod koniec próbował podnieść maszynę by delikatniej uderzyła... Gdyby nie to było by więcej trupków
Tak czy siak wyjść cało z takiego walniecia. Ci co przeżyli mają farta
podpis użytkownika

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
piekny kraj...
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
W Smoleńsku z niższego pułapu jebnął i nic z samolotu nie zostało. No ale to zupełnie inna niż historia.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
drukarka666 napisał/a:
Poj🤬y Ci się komisje. Ciebie już przyjęli do Choroszczy.
Tymczasem lekarz z twojej komisji o tobie

:
Przecie to nie możliwe :o jakbym to przeżył to od razu bym pojechał na automaty albo w lotto zagrał