📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

@up
To właśnie jest kwintesencja głupoty tych, którzy nie wierzą w Boga, bo to teraz modne. Uważasz się pewnie za wielce oświeconego, a wierzysz w galaktyki, których tez na oczy nie widziałeś.
To właśnie jest kwintesencja głupoty tych, którzy nie wierzą w Boga, bo to teraz modne. Uważasz się pewnie za wielce oświeconego, a wierzysz w galaktyki, których tez na oczy nie widziałeś.
Ludzie to małe robaki we wszechświecie - na nieszczęście ze zbyt rozrośniętym mózgiem który nie pozwala nam spokojnie żyć i umierać. Jedynym słusznym poglądem na rzeczywistość jest agnostycyzm. Natomiast jak komuś łatwiej żyć wierząc w bajeczki o dobrym tatku czy inne teorie to dobrze jego sprawa. Tylko z wyznawcami religii jest ten problem, że chcą pod te swoje bajania ustawiać życie nie tylko swoje ale również całej reszty.
Ty sam nawet nie wiesz że i mogłeś je widzieć, w odpowiednich warunkach (poza miastem, przy dobrej pogodzie) na ciemnym niebie widać galaktyki, plejady i mgławice nawet gołym okiem.

bugmenot7 napisał/a:
To właśnie jest kwintesencja głupoty tych, którzy nie wierzą w Boga, bo to teraz modne.
Używanie mózgu, a nie wiara w jakieś pierdoły, powinno być w modzie od zawsze.

Umówmy się, że jeżeli ktoś nie wierzy w bóstwa bo np. żyje w takim środowisku, bo to modne itp. to i tak jest na dobrej drodze

"wierzysz w galaktyki, których tez na oczy nie widziałeś."
Jesteś idiotą. Andromedę świetnie widać przez zwykłą lornetkę. Wcale nie muszę wierzyć, że ona tam jest, ja wiem , że tam jest.
@Jod123
Serio?
Jesteś idiotą. Andromedę świetnie widać przez zwykłą lornetkę. Wcale nie muszę wierzyć, że ona tam jest, ja wiem , że tam jest.
@Jod123
Serio?

lucilla napisał/a:
"wierzysz w galaktyki, których tez na oczy nie widziałeś."
Daj spokój, szkoda palców.
Typek pewnie wierzy w √-2
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie