Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................n 2016-07-06, 11:58 1
za 3..2..1 kolana do wymiany
Zgłoś
Dziobek44 2016-07-06, 12:12 62
Szacun i w ogóle, ale to jest Sadistic, no i nie wierze że się nigdy nie wyj🤬eś. Wstawiaj swoje gleby to będzie więcej piw.
Zgłoś
ganji 2016-07-06, 12:36
Jak w małpim gaju
Zgłoś
garota 2016-07-06, 12:37 12
Teraz będą o jego kolana się martwić...kobiecinie u mnie w pracy poszło wiązadło od...wstawania z krzesła. Więc zamiast martwić się o jego kolana martwcie się o swoje stawy ogólnie, komputerowcy. Sam mam pracę przy kompie 8h dziennie prawie bez przerwy, i karwa gdyby nie treningi CODZIENNIE to by mi już dawno plecy poleciały. Podciąganie, rozciąganie, pompeczki to może robić każdy. A dla pana z filmu to k🤬a cysterna browarków i dużo szczęścia. Chciałbym tak umieć choć za ciężki jestem raczej j a salto robię tylko do wody Pozdrówki.
Zgłoś
Miroo 2016-07-06, 12:47
Szacuneczek! Ile to trzeba mieć w sobie wytrwałości, żeby podnosić się po każdej glebie i próbować dalej.
Zgłoś
sinjids 2016-07-06, 13:03 3
Co to k🤬a fejsbuk że takie gówno się tu wp🤬la?
Zgłoś
Toolpa 2016-07-06, 13:04
Ciekawy jestem co robisz słysząc od kolegów polecenie "Skocz po piwo".
Tak poza tym, to podoba mi się takie fikanie, zawsze chciałem umieć potrójnego tulupa.

podpis użytkownika

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
bollol_stern 2016-07-06, 13:04 7
Chyba fora Ci się poj🤬y. To ma być, >Sadistic< dodaj coś jak się wyjebiesz złamiesz nogę w kolanie, uzależnisz od opioidów przeciwbólowych, spadniesz na dno i zeżrą Cię robaki żyjące w gnijących ranach. Wtedy dodaj swoją historię upadku na ten portal i dostaniesz piwo i wiadro pomyj.
Zgłoś
Hitler_Morderca 2016-07-06, 13:06 6
Chwytliwy tytuł, dałem się nabrać
Zgłoś
Odbytofonika 2016-07-06, 13:10
K🤬a nic trudnego wystarczy systematycznie trenować , ja już zacząłem robię 2 brzuszki dziennie jak się kładę spać i wstaję polecam , ogrzewanie podłogowe murowane z takim trybem życia
Zgłoś
koxu42 2016-07-06, 13:10
Zrób kompilacje jak się wyjebywałeś...
Zgłoś
P................s 2016-07-06, 13:22
Trzeba do tego mieć jakieś specjalne buty?
Zgłoś
Eustachy8 2016-07-06, 13:23
skoczny i takie tam, fajnie fajnie, ale nie mogłeś jakiś lepszych miejsc znaleźć? Skaczesz po rurkach jak małpa w zoo

podpis użytkownika

Wohoho, step on...
Zgłoś