Szacun i w ogóle, ale to jest Sadistic, no i nie wierze że się nigdy nie wyj🤬eś. Wstawiaj swoje gleby to będzie więcej piw.
Teraz będą o jego kolana się martwić...kobiecinie u mnie w pracy poszło wiązadło od...wstawania z krzesła. Więc zamiast martwić się o jego kolana martwcie się o swoje stawy ogólnie, komputerowcy. Sam mam pracę przy kompie 8h dziennie prawie bez przerwy, i karwa gdyby nie treningi CODZIENNIE to by mi już dawno plecy poleciały. Podciąganie, rozciąganie, pompeczki to może robić każdy. A dla pana z filmu to k🤬a cysterna browarków i dużo szczęścia. Chciałbym tak umieć choć za ciężki jestem raczej j a salto robię tylko do wody
Pozdrówki.

Szacuneczek! Ile to trzeba mieć w sobie wytrwałości, żeby podnosić się po każdej glebie i próbować dalej.
Ciekawy jestem co robisz słysząc od kolegów polecenie "Skocz po piwo".
Tak poza tym, to podoba mi się takie fikanie, zawsze chciałem umieć potrójnego tulupa.
Some say we'll see Armageddon soon.
Tak poza tym, to podoba mi się takie fikanie, zawsze chciałem umieć potrójnego tulupa.
podpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.
Chyba fora Ci się poj🤬y. To ma być, >Sadistic< dodaj coś jak się wyjebiesz złamiesz nogę w kolanie, uzależnisz od opioidów przeciwbólowych, spadniesz na dno i zeżrą Cię robaki żyjące w gnijących ranach. Wtedy dodaj swoją historię upadku na ten portal i dostaniesz piwo i wiadro pomyj.
K🤬a nic trudnego wystarczy systematycznie trenować , ja już zacząłem robię 2 brzuszki dziennie jak się kładę spać i wstaję polecam , ogrzewanie podłogowe murowane z takim trybem życia