jesteście poj🤬i, to że to jest sadol to k🤬a nie znaczy że macie udawać że Was to nie rusza. wyjebie suchara i dadza mi dużo piw, p🤬lnijcie sie w łeb. zero browara szmato
uspokój się człowieku i tak Cię przecież wyśmieją...
podpis użytkownika

piwo dla Mirandy za dobry dowcip,dwa dla mcvice za jeszcze lepszy pojazd.
kawał o Mirandzie - dlaczego Miranda naśmiewa się z tragedii dziecka? bo nikt nie będzie chciał jej takiego dziecka zrobić.
oops sorry miał być kawał a wyszła prawda :<
Jesli kogos bawi smierc dziecka to jest zwyklym smieciem i k🤬a bez honoru, sa pewne granice
a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki h🤬j wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozj🤬i sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda
motylki cie w dupe j🤬y
ja też mam kawał:
- kim jest miranda?
- c🤬lem
No k🤬a

Posłuchajcie teraz
co 3 sekundy zdycha 1 osoba na ziemi ! teraz macie płakać łkać modlić sie za wszystkich od teraz c🤬le

Kawał dobry na czasie

Jesli kogos bawi smierc dziecka to jest zwyklym smieciem i k🤬a bez honoru, sa pewne granice
a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki h🤬j wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozj🤬i sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda
zapal jej znicza na fejsie
chyba jedno z ostatnich forów bez cenzury c🤬j strzela

Tak jak wy teraz :3333
Wiecie co mnie cieszy? Że gdy wam ktoś umrze, inny będą się z was śmiali.
Tak jak wy teraz :3333
śmierć kogoś bliskiego a pokazywanie że sie współczuje bo TAK
to jest całkowicie inna sprawa

Zgadzam się, tym bardziej takiego odważnego dziecka jak Madzia.
Ona nawet nie płakała. Wiecie dlaczego nie płakała w chwili śmierci?
Bo miała wysoki próg bólu...

Swoją drogą, ciekawe czy żule nadal tam będą pić

Ale k🤬a, żebym od 2 tygodni o niczym innym nie słyszał/widział/czytał z mediów to już jaks paranoja. Madzia odmieniana przez wszystkie przypadki - ile można tego słuchać do urwy nędzy. Fakt, wydarzyła się tragedia, ale na codzień dzieją się gorsze rzeczy na świecie i przestańcie to traktować jak sprawę osobistą. K🤬a, jak był motyw, że jeszcze dziecko może żyć to wszyscy tacy kochający matkę, tak nap🤬lali słownie tych, którzy od początku widzieli, że sprawa śmierdzi gównem na kilometr, a po wszystkim - jak zwykle miliony świeczek na fejsach i innych badziewiach, wierszyki, sryki, szmery i k🤬a bajery - nic nie zmienicie.
Poza waszym połechtanym ego "postąpiłem jak stado - jestem fajny bo robie coś o metafizyczno-ontologiczno-moralno-c🤬jwieco wymiarze ide sobie pogratulować" życia małej nie wrócicie, czasu nie cofniecie, matka jak jebnieta była tak jebnięta będzie, ale nie - urośliście "moralnie", prawie jak u Paulo Coelho, macie juz nowy bagaż doświadczeń i empatii? To napiszcie o tym w pamiętniku i gnijcie w swojej niewolniczej postawie.

Powiedziliby raz o tym -OK szkoda dzieciaka itp.
Ale k🤬a, żebym od 2 tygodni o niczym innym nie słyszał/widział/czytał z mediów to już jaks paranoja.
Zgadzam się, jestem przekonany, że to jakieś celowe działanie pod...progowe.