Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Meler 2012-02-04, 17:33
jesteście poj🤬i, to że to jest sadol to k🤬a nie znaczy że macie udawać że Was to nie rusza. wyjebie suchara i dadza mi dużo piw, p🤬lnijcie sie w łeb. zero browara szmato
MetaLina 2012-02-04, 17:39 8
Meler napisał/a:

jesteście poj🤬i, to że to jest sadol to k🤬a nie znaczy że macie udawać że Was to nie rusza. wyjebie suchara i dadza mi dużo piw, p🤬lnijcie sie w łeb. zero browara szmato

uspokój się człowieku i tak Cię przecież wyśmieją...

podpis użytkownika

Zgłoś
D................u 2012-02-04, 18:56 3
A kto tu udaje?
Zgłoś
Cayenne89 2012-02-04, 18:57 13
Do wszystkich przewrażliwionych: jeśli jeszcze nie zauważyliście,na sadolu panuje pewna niepisana zasada: tutaj nie ma tabu,ale jeśli jakiś dowcip Cię wkurza/razi Twoje uczucia,trzeba pojechać twórcy tematu/komentarza.

piwo dla Mirandy za dobry dowcip,dwa dla mcvice za jeszcze lepszy pojazd.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-02-04, 18:59 32
mcvice napisał/a:

kawał o Mirandzie - dlaczego Miranda naśmiewa się z tragedii dziecka? bo nikt nie będzie chciał jej takiego dziecka zrobić.

oops sorry miał być kawał a wyszła prawda :<

rafal0487 napisał/a:

Jesli kogos bawi smierc dziecka to jest zwyklym smieciem i k🤬a bez honoru, sa pewne granice

a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki h🤬j wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozj🤬i sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda

rafal0487 napisał/a:

motylki cie w dupe j🤬y

rafal0487 napisał/a:

ja też mam kawał:

- kim jest miranda?

- c🤬lem

No k🤬a cwaniaczki :3 hardcory ! moje ulubione cwaniaki :3

Posłuchajcie teraz
co 3 sekundy zdycha 1 osoba na ziemi ! teraz macie płakać łkać modlić sie za wszystkich od teraz c🤬le wyzywam was . Przejmujecie się śmiercią jakiegoś bahora tylko dlatego ze była ona nagłośniona w TV !? W polszy też dużo osób non stop ginie . Ale dopóki nie trąbią o tym media bądź dopóty nie jest to ktoś kogo znamy to mamy to w dupie. A tutaj prosze jaki fejm bo bronie dziecka które zdechło bo jakaś głupia k🤬a nie robiła bicków.

Kawał dobry na czasie
Zgłoś
s................s 2012-02-04, 18:59 11
rafal0487 napisał/a:

Jesli kogos bawi smierc dziecka to jest zwyklym smieciem i k🤬a bez honoru, sa pewne granice

a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki h🤬j wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozj🤬i sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda

zapal jej znicza na fejsie

chyba jedno z ostatnich forów bez cenzury c🤬j strzela
Zgłoś
P................z 2012-02-04, 19:01 19
O co tu się kłócić? I tak by kiedyś umarła.
Zgłoś
E................h 2012-02-04, 19:03 6
Wiecie co mnie cieszy? Że gdy wam ktoś umrze, inny będą się z was śmiali.
Tak jak wy teraz :3333
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-02-04, 19:07 2
Earth napisał/a:

Wiecie co mnie cieszy? Że gdy wam ktoś umrze, inny będą się z was śmiali.
Tak jak wy teraz :3333

śmierć kogoś bliskiego a pokazywanie że sie współczuje bo TAK

to jest całkowicie inna sprawa
Zgłoś
M................l 2012-02-04, 19:15 20
Rozumiem żal i żałobę po stracie bliskiej osoby ale do jasnej cholery czy wszyscy musimy uczestniczyć w tej masowej histerii. Nie znałem jej i koniec. Nie jestem pieprzonym hipokrytą aby płakać i rwać włosy po zupełnie mi nieznajomej istocie ludzkiej. Tak jak nie płakałem po Karolu "ukryję kolegów pedofilii" Wojtyle tak i nie będę płakał teraz. Nie było by to fair wobec innych ludzi którzy giną codziennie na świecie. Więc niech debile takie jak mcvice skończą być takimi empatycznymi prostytutkami i nie sprzedają swoich uczuć światu tylko dlatego iż sprawa była nagłośniona w mediach. Pop🤬leni hipokryci. Wiecie ile jest w roku takich przypadków ?? Nie to zamknijcie ryj medialne sępy.
Zgłoś
divi1991 2012-02-04, 19:17
-Puk puk ...
-Kto tam?
-napewno nie madzia
Zgłoś
K................n 2012-02-04, 19:24 13
rafal0487 napisał/a:

Zgadzam się, tym bardziej takiego odważnego dziecka jak Madzia.

Ona nawet nie płakała. Wiecie dlaczego nie płakała w chwili śmierci?

Bo miała wysoki próg bólu...
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-02-04, 19:28
W miejscu gdzie ją matka ukryła obecnie jest od zaj🤬ia zniczy, zabawek, kwiatów i c🤬j wie czego jeszcze, jak ktoś ma blisko niech se weźmie jakiegoś misia dla swojej pociechy
Swoją drogą, ciekawe czy żule nadal tam będą pić
Zgłoś
M................k 2012-02-04, 19:31 6
Powiedziliby raz o tym -OK szkoda dzieciaka itp.
Ale k🤬a, żebym od 2 tygodni o niczym innym nie słyszał/widział/czytał z mediów to już jaks paranoja. Madzia odmieniana przez wszystkie przypadki - ile można tego słuchać do urwy nędzy. Fakt, wydarzyła się tragedia, ale na codzień dzieją się gorsze rzeczy na świecie i przestańcie to traktować jak sprawę osobistą. K🤬a, jak był motyw, że jeszcze dziecko może żyć to wszyscy tacy kochający matkę, tak nap🤬lali słownie tych, którzy od początku widzieli, że sprawa śmierdzi gównem na kilometr, a po wszystkim - jak zwykle miliony świeczek na fejsach i innych badziewiach, wierszyki, sryki, szmery i k🤬a bajery - nic nie zmienicie.
Poza waszym połechtanym ego "postąpiłem jak stado - jestem fajny bo robie coś o metafizyczno-ontologiczno-moralno-c🤬jwieco wymiarze ide sobie pogratulować" życia małej nie wrócicie, czasu nie cofniecie, matka jak jebnieta była tak jebnięta będzie, ale nie - urośliście "moralnie", prawie jak u Paulo Coelho, macie juz nowy bagaż doświadczeń i empatii? To napiszcie o tym w pamiętniku i gnijcie w swojej niewolniczej postawie.
Zgłoś
K................n 2012-02-04, 19:35 3
Macieyeck napisał/a:

Powiedziliby raz o tym -OK szkoda dzieciaka itp.
Ale k🤬a, żebym od 2 tygodni o niczym innym nie słyszał/widział/czytał z mediów to już jaks paranoja.

Zgadzam się, jestem przekonany, że to jakieś celowe działanie pod...progowe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie