kawał o Mirandzie - dlaczego Miranda naśmiewa się z tragedii dziecka? bo nikt nie będzie chciał jej takiego dziecka zrobić.
oops sorry miał być kawał a wyszła prawda :<
A ja nic🤬ja nie rozumiem. I chyba nawet nie chcę rozumieć...
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"

rafal0487 napisał/a:
ja też mam kawał:
- kim jest miranda?
- c🤬lem
kolego, ale nikt Cię nie zmusza do przebywania na sadisticu. jeśli ten rodzaj humoru Ci nie odpowiada to zmień portal

Jesli kogos bawi smierc dziecka to jest zwyklym smieciem i k🤬a bez honoru, sa pewne granice
a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki h🤬j wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozj🤬i sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda
a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki h🤬j wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozj🤬i sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda
Gdzie jest teraz Madzia?
Prawdopodobnie nap🤬la dubstepa w niebie z Iwonką Wieczorek
Prawdopodobnie nap🤬la dubstepa w niebie z Iwonką Wieczorek

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

mcvice napisał/a:
kawał o Mirandzie - dlaczego Miranda naśmiewa się z tragedii dziecka? bo nikt nie będzie chciał jej takiego dziecka zrobić.
ja jej zrobie ale nie takie, głupio ci?

-Puk Puk!
-Kto tam?
-... na pewno nie Madzia!
Hehe, kto by nie umarl to ten dowcip mnie zawsze smieszy.
(a jego suchosc i tak dobrze wypadla przy tym z pierwszego posta
)
-Kto tam?
-... na pewno nie Madzia!
Hehe, kto by nie umarl to ten dowcip mnie zawsze smieszy.

podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint