📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

@up ty Sherlocku
Myslę że to kolejny raz Tusk chciał odwrócić uwagę społeczeństwa od tragedii Smoleńśkiej ,,,
Myslę że to kolejny raz Tusk chciał odwrócić uwagę społeczeństwa od tragedii Smoleńśkiej ,,,

robal007 napisał/a:
A jeśli poważnie nie rusza was tragedia małego niczemu winnego dziecka to do wora i do jeziora.
albo w kocyk i pod gruz i śnieg...

Do wszystkich napinaczy: niech zdychają wszyscy dookoła byle nie ja i mój kot i tak za nikim nie zapłaczę , a gdyby to nie było karalne to bym pomógł im zejść z tego świata

Mmmm... jaka słodka drama! Uwielbiam dramaty!
I ten hejcik... mmm...
Jeszcze, jeszcze, niechaj nim oczka napieszczę
I ten hejcik... mmm...
Jeszcze, jeszcze, niechaj nim oczka napieszczę

K****, co to jest za strona - sadistic.pl czy miłosierdzie.pl? Pies was trącał, farbowane lisy, fałszywie wrażliwi hipokryci. Już widzę, jak żaden z was nie śmiał się nigdy z dowcipów o Ż__ach i martwych płodach. Wystarczy nadać w dowcipie imię, a sracie po gaciach, utożsamiając się z całą resztą bezpłciowej, nad wyraz patetycznej masy.
Sadistic, do cholery - po to ta strona istnieje! Jak ktoś nie ma dystansu do świata, to niech pozostałym nie psuje zabawy.
Sadistic, do cholery - po to ta strona istnieje! Jak ktoś nie ma dystansu do świata, to niech pozostałym nie psuje zabawy.

ulubiona miejscowość Madzi - Zakopane
czemu Madzia osiągnęła więcej od Stefanka Huli - bo choć raz w próg trafiła
czemu Madzia osiągnęła więcej od Stefanka Huli - bo choć raz w próg trafiła
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie