Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nk108 2025-04-25, 21:17 1
Tyczmistrz napisał/a:

Generalnie to mi jest wstyd. Raz za rodaka i dwa za polityków że ściągają tu c🤬tych. Na c🤬j nam oni?

A na taki c🤬j nam oni , że pracują w zawodach których my nie chcemy ruszyć tępa zasrana pało.
Zgłoś
Spar1988 2025-04-25, 21:24 7
Noboody napisał/a:

Ano po to, że mamy zapaść demograficzną i się ogólnie nie rozmnażamy. Pod tym względem jesteśmy w czarnej dupie. Żeby ten trend odwrócić trzeba dziesięcioleci. A i tak sukces niepewny.
A poza tym wykonują pracę do której Polak tak średni chce iść. Analogiczna sytuacja jak po otwarciu granic naście lat temu robiliśmy to samo na zachodzie. Można zaklinać rzeczywistość ale brakuje nam rąk do pracy. Jakakolwiek by nie była.
A tak z innej beczki to politycy ich nie sprowadzają. Tylko pracodawcy. Bo nie ma kim robić. I też chcą przycebulić na kosztach pracy.
Więc ich zatrudniają na potęgę. Bo są tani i nie wymagający jak rodacy. Jak masz znajomych w fabrykach to popytaj kto robi po takich typowych kołchozach. Możesz się zdziwić.

Czyli na twoje , czym chata bogata ? Powoli wymazać rodaków polaków , zastąpić gównem z indii , pakolami i cieszyć mordę jak w Wielkiej Brytanii , ogólnie już nie wielkiej i już nawet nie brytanii tylko kalifatu. Czasy się zmieniają nie potrzeba już ludzi do pracy tyle co kiedyś. Idzie rozp🤬ol razowy że wujek Adolf to będzie przy tym małym bolkiem. Właśnie przez takie wacki jak Ty bez kręgosłupa i zasad , będziemy taplać się w kupie z trzeciego świata. Znowu szwaby rozj🤬y Europę.
Zgłoś
Lukash2107 2025-04-25, 21:31 1
Najpierw zaj🤬 a później zadawac pytania
Zgłoś
shoe5maker 2025-04-25, 21:36 1
Noboody napisał/a:

Ano po to, że mamy zapaść demograficzną i się ogólnie nie rozmnażamy. Pod tym względem jesteśmy w czarnej dupie. Żeby ten trend odwrócić trzeba dziesięcioleci. A i tak sukces niepewny.
A poza tym wykonują pracę do której Polak tak średni chce iść. Analogiczna sytuacja jak po otwarciu granic naście lat temu robiliśmy to samo na zachodzie. Można zaklinać rzeczywistość ale brakuje nam rąk do pracy. Jakakolwiek by nie była.
A tak z innej beczki to politycy ich nie sprowadzają. Tylko pracodawcy. Bo nie ma kim robić. I też chcą przycebulić na kosztach pracy.
Więc ich zatrudniają na potęgę. Bo są tani i nie wymagający jak rodacy. Jak masz znajomych w fabrykach to popytaj kto robi po takich typowych kołchozach. Możesz się zdziwić.

Żeby tylko rodzin tu nie sprowadzali, brali tych co naprawdę pracują, nie robili burd i na stałe nie ściągali to ujdzie. A jak jakąś zapylą to od razu wypad co by się nie nakręcali.
Zgłoś
Mister_Klex 2025-04-25, 21:38
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Ogólnie to jestem rasistą, ale w tej sytuacji to wolał bym odj🤬 tego patusiarskiego debila.

Ty tam siedź cicho i dalej zgrywaj kozaka w necie.
Zgłoś
TheLunarProject 2025-04-25, 21:46 2
Ale frajer, brudasów się wystraszył
Zgłoś
Prokurator 2025-04-25, 21:53 1
Tyczmistrz napisał/a:

Generalnie to mi jest wstyd. Raz za rodaka i dwa za polityków że ściągają tu c🤬tych. Na c🤬j nam oni?

Tobie może niepotrzebni ale potrzebni januszexom w kołchozach do j🤬ia po 16h na dobe za minimalną.
Zgłoś
cedrikk 2025-04-25, 22:00 13
Krytykujecie Sebixa a sami byście zwiesili p🤬de i potulnie odeszli. Jebac parchatych , wszystkich bez wyjątku.

8lat w Irlandii, 3 we Francji, 2 w Holandii.
Naogladalem się sporo tego syfu. Nigdzie z tego nic dobrego nie wynikło. Ale najważniejsze jest żeby hajs spływał do budżetu a nie jakieś tam bezpieczeństwo obywatela...

Potrzebni są bo nie ma kto pracować? To niech k🤬a lepiej płacą. A nie ochłapy za które ledwo można wyżyć. Później wielkie halo że Polacy nie chcą zakładać rodzin. Teraz moi drodzy pomyslcie ze dwoje rodzicow pracuje w glovo za ochlapy. Więcej niż pewne ze nie zdecyduja sie na dziecko bez zabezpieczenia go finansowo( przynajmniej ja bym sie nie zdecydowal).
Każdy rodzic chyba chce zapewnić dziecku lepszy byt niż miał sam prawda ?

Jakoś wcześniej restauracje/fast foody miały swoich kierowców i jakoś to funkcjonowało. Nie było parchatych kierowców.
Zgłoś
staachujones 2025-04-25, 22:14 2
szybko zaczął manewr odwrotny, a przecież jest u siebie!

[ Dodano: 2025-04-25, 22:15 ]
cedrikk napisał/a:

Krytykujecie Sebixa a sami byście zwiesili p🤬de i potulnie odeszli. Jebac parchatych , wszystkich bez wyjątku.
8lat w Irlandii, 3 we Francji, 2 w Holandii.
Naogladalem się sporo tego syfu. Nigdzie z tego nic dobrego nie wynikło. Ale najważniejsze jest żeby hajs spływał do budżetu a nie jakieś tam bezpieczeństwo obywatela...
Potrzebni są bo nie ma kto pracować? To niech k🤬a lepiej płacą. A nie ochłapy za które ledwo można wyżyć. Później wielkie halo że Polacy nie chcą zakładać rodzin. Teraz moi drodzy pomyslcie ze dwoje rodzicow pracuje w glovo za ochlapy. Więcej niż pewne ze nie zdecyduja sie na dziecko bez zabezpieczenia go finansowo( przynajmniej ja bym sie nie zdecydowal).
Każdy rodzic chyba chce zapewnić dziecku lepszy byt niż miał sam prawda ?
Jakoś wcześniej restauracje/fast foody miały swoich kierowców i jakoś to funkcjonowało. Nie było parchatych kierowców.

a po co miałbym się do nich sapać?
sam pracowałeś w tylu krajach, ciekawe czy sam nie byłeś uważany w tych krajach za syf.
śmieszne
Zgłoś
cedrikk 2025-04-25, 22:23 4
staac🤬jones napisał/a:

szybko zaczął manewr odwrotny, a przecież jest u siebie!
a po co miałbym się do nich sapać?
sam pracowałeś w tylu krajach, ciekawe czy sam nie byłeś uważany w tych krajach za syf.
śmieszne

W przeciwieństwie do tego parchatego gówna potrafiłem się zachować. Wiedziałem że jestem tylko Gościem w tym kraju.
Holendrzy Francuzi i Irysy potrafiły przyznać rację kto jest odpowiedzialny za przestępczość. Z czystej ciekawości pytałem się " Czy nas Polaków nienawidzą"
Otóż nie . Zawsze w topce było Maroko i Algieria.

Bo to nie biali latają z kosami , gw🤬ca etc.
Dwa razy widziałem kiedy ktoś dostaje kosę. Zawsze był to podejzany etnicznie czlowiek. Obydwa przypadki miały miejsce we Francji.
Raz sam musiałem uciekać.
Niestety ale to prawda

Jeżeli ci to nie wystarczy zobacz statystyki

To Emigracja i zachowanie parchatych zrobiło ze mnie rasistę.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-25, 22:24 1
Jestem przeciwko masowej migracji ale chętnie wymienię takiego śmiecia na hindusa. Ale indie by nie przyjęły tego bydła. Ew można importować hindusa a to "białe" bydło z nagrania wyj🤬 gdzieś na środku Pacyfiku i niech sobie szuka nowego domu.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Noboody 2025-04-25, 22:24 2
Spar1988 napisał/a:

Czyli na twoje , czym chata bogata ? Powoli wymazać rodaków polaków , zastąpić gównem z indii , pakolami i cieszyć mordę jak w Wielkiej Brytanii , ogólnie już nie wielkiej i już nawet nie brytanii tylko kalifatu. Czasy się zmieniają nie potrzeba już ludzi do pracy tyle co kiedyś. Idzie rozp🤬ol razowy że wujek Adolf to będzie przy tym małym bolkiem. Właśnie przez takie wacki jak Ty bez kręgosłupa i zasad , będziemy taplać się w kupie z trzeciego świata. Znowu szwaby rozj🤬y Europę.

A gdzieś napisałem czym chata bogata?
Zesrałeś się i tyle.
Polacy sami się wymazują i nie trzeba do tego jakoś ich zachęcać. Popatrz na statystyki urodzeń i zgonów oraz na prognozy. Z tego można wiele wywnioskować. Tylko trzeba chcieć to zrozumieć.
Nie potrzeba już ludzi do pracy tyle? Dobre sobie.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-25, 22:26 1
HAHAHAHAHHAHA obejrzałem do końca, co za j🤬a ciota je peirdole! Szkoda, że z resztą podobnego bydła nie uciekł z Polski do UK :/

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Spar1988 2025-04-25, 22:34 7
Noboody napisał/a:

A gdzieś napisałem czym chata bogata?
Zesrałeś się i tyle.
Polacy sami się wymazują i nie trzeba do tego jakoś ich zachęcać. Popatrz na statystyki urodzeń i zgonów oraz na prognozy. Z tego można wiele wywnioskować. Tylko trzeba chcieć to zrozumieć.
Nie potrzeba już ludzi do pracy tyle? Dobre sobie.

A kto do tego doprowadził ? Te same ryje w rządzie od lat. Wszystko tak drogie że normalny obywatel nie chce mieć dziecka bo wie jak jest przej🤬e. Pamiętasz serial Świat Według Bundych? Przedstawiali sprzedawcę butów jako totalnego nieudacznika, a teraz pomyśl ilu masz kumpli którzy sami mają duży DOM, żona nie pracuje, dwójka dzieci , auto , pies i nawet na wakacje śmigali. Teraz dwie osoby tak nie żyją to tylko wina że jesteśmy państwem lennym. Wj🤬i Ci bzdury do głowy że ludzi mało, urabiają Cię już na przyszłość na "hasło" zabrakło na emerytury i kolonizują Cię brudasami. Plują na Ciebie a ty mówisz że pada deszcz.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-25, 22:44 2

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie