Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Noboody 2025-04-25, 23:01
Spar1988 napisał/a:

A kto do tego doprowadził ? Te same ryje w rządzie od lat. Wszystko tak drogie że normalny obywatel nie chce mieć dziecka bo wie jak jest przej🤬e. Pamiętasz serial Świat Według Bundych? Przedstawiali sprzedawcę butów jako totalnego nieudacznika, a teraz pomyśl ilu masz kumpli którzy sami mają duży DOM, żona nie pracuje, dwójka dzieci , auto , pies i nawet na wakacje śmigali. Teraz dwie osoby tak nie żyją to tylko wina że jesteśmy państwem lennym. Wj🤬i Ci bzdury do głowy że ludzi mało, urabiają Cię już na przyszłość na "hasło" zabrakło na emerytury i kolonizują Cię brudasami. Plują na Ciebie a ty mówisz że pada deszcz.

Zluzuj rajty bo Ci żyłka pęknie. Rzucasz się jak gówno w przeręblu.
Żyje na tym świecie grubo ponad 4 dekady i co nieco wiem o nim.
A Ty nawet nie wiesz jak działa system emerytalny.
Na moją emeryturę nie będzie miał już kto robić a na twoją to chyba sam wiesz, że prawie nikt.
Żyj sobie dalej w tej ułudzie i rzucaj sloganami.
Czas pokaże kto miał rację.
Eot
Zgłoś
staachujones 2025-04-25, 23:15 1
cedrikk napisał/a:

W przeciwieństwie do tego parchatego gówna potrafiłem się zachować. Wiedziałem że jestem tylko Gościem w tym kraju.
Holendrzy Francuzi i Irysy potrafiły przyznać rację kto jest odpowiedzialny za przestępczość. Z czystej ciekawości pytałem się " Czy nas Polaków nienawidzą"
Otóż nie . Zawsze w topce było Maroko i Algieria.
Bo to nie biali latają z kosami , gw🤬ca etc.
Dwa razy widziałem kiedy ktoś dostaje kosę. Zawsze był to podejzany etnicznie czlowiek. Obydwa przypadki miały miejsce we Francji.
Raz sam musiałem uciekać.
Niestety ale to prawda
Jeżeli ci to nie wystarczy zobacz statystyki
To Emigracja i zachowanie parchatych zrobiło ze mnie rasistę.

głupi już wyjechałeś z Polski. do anglii czy irlandii i holandii początkowo wyjeżdżała największa polska patola, która na lata nam zrobiła taką a nie inną opinie na świecie.
żaden ze mnie fan obcokrajowców w Polsce a już szczególnie gdy limity ich liczby w naszym kraju są ciągle podnoszone, oceniam sam film i stwierdzam, że to Polak jest patusem, który mógłby stąd wyjechać.
Zgłoś
romek134 2025-04-25, 23:16 1
To jest chyba jeden z tych troskliwych patusów którzy pytają zbłąkanych wędrowców czy mają jakiś problem.
Zgłoś
SADOL.PL 2025-04-25, 23:41 1
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Ogólnie to jestem rasistą, ale w tej sytuacji to wolał bym odj🤬 tego patusiarskiego debila.

Ci przynajmniej w Polsce pracują, zarabiają, wydają i tym samym też w Polsce płacą podatki oraz inne daniny, składki, vat (chcąc, nie chcąc).
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-25, 23:55 1
Projekt, który pojawił się na stronie Sejmu 16 kwietnia, zakłada, że "umowa polsko-indyjska może stanowić dodatkową motywację do podejmowania legalnej pracy na terytorium Polski i zgłaszania pracowników do ubezpieczeń społecznych". Czytamy, że będzie dobrze służyła zabezpieczeniu interesów polskich firm działających na rynku indyjskim.

Z uregulowania kwestii zabezpieczenia społecznego skorzystać mają "osoby podejmujące pracę w Polsce lub prowadzące działalność gospodarczą". Podkreślmy, że umowa jest obustronna. Polska zobowiązuje się do uporządkowania kwestii:
emerytur,
rent z tytułu niezdolności do pracy,
rent rodzinnych,
jednorazowych odszkodowań oraz rent z tytułu wypadków przy pracy i chorób zawodowych,
zasiłków pogrzebowych.
Indie z kolei - zgodnie z ich własnym prawodawstwem - zobowiązują się do zaoferowania obywatelom Polski indyjskiej emerytury i renty rodzinnej dla osób zatrudnionych oraz renty z tytułu trwalej niezdolności do pracy dla osób zatrudnionych. Świadczeń zdrowotnych umowa nie dotyczy.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Salamalas 2025-04-25, 23:57 2
Eutanazja z urzędu dla patusa.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-26, 1:07 2
Shaolin_Majster napisał/a:

Jesteś rasistowską, szowinistyczną i homofobiczną szumowiną, antysemicką i islamofobiczną.
Taki Predator-Napletor.👿
Proszę bardzo. 😁🙅🏻

Jesteś kochany🙂 dziękuję 😘
Zgłoś
Kasjusz85 2025-04-26, 1:41 1
Pamiętajcie o jednym. Jak jakiemuś geniuszowi wpadnie ochota żeby brudasom wp🤬lic to się nie zdziwcie jak wylapiecie kosę. Materiałów tutaj objasniajacych pełno. Potem będzie płacz i lament że kogoś brudas odj🤬
Zgłoś
Kutaw 2025-04-26, 1:53
Bardzo dobrze krok po kroczku.
Zgłoś
cedrikk 2025-04-26, 5:27 1
Do usunięcia. Nie będę się zniżał do poziomu trolla z nowym kontem żeby ubliżać.
Zgłoś
turbonekro 2025-04-26, 5:48 1
Może nie w taki buraczany sposób, ale tępić robactwo, zanim się rozleje, jak j🤬e ukry po kraju, jest jeszcze szansa, o za rok/dwa będzie pozamiatane.
Zgłoś
cedrikk 2025-04-26, 5:55
BigLebovsky napisał/a:

Projekt, który pojawił się na stronie Sejmu 16 kwietnia, zakłada, że "umowa polsko-indyjska może stanowić dodatkową motywację do podejmowania legalnej pracy na terytorium Polski i zgłaszania pracowników do ubezpieczeń społecznych". Czytamy, że będzie dobrze służyła zabezpieczeniu interesów polskich firm działających na rynku indyjskim.
Z uregulowania kwestii zabezpieczenia społecznego skorzystać mają "osoby podejmujące pracę w Polsce lub prowadzące działalność gospodarczą". Podkreślmy, że umowa jest obustronna. Polska zobowiązuje się do uporządkowania kwestii:
emerytur,
rent z tytułu niezdolności do pracy,
rent rodzinnych,
jednorazowych odszkodowań oraz rent z tytułu wypadków przy pracy i chorób zawodowych,
zasiłków pogrzebowych.
Indie z kolei - zgodnie z ich własnym prawodawstwem - zobowiązują się do zaoferowania obywatelom Polski indyjskiej emerytury i renty rodzinnej dla osób zatrudnionych oraz renty z tytułu trwalej niezdolności do pracy dla osób zatrudnionych. Świadczeń zdrowotnych umowa nie dotyczy.

Ponoć chodzi o przenoszenie Polskich firm IT do Indii. Gdzie pracownicy potrafią więcej za grosze i nie marudzą.
Oczywiście to nie jest potwierdzone info. Jeśli się mylę to c🤬j mi w dupe
Zgłoś
Orelikon1985 2025-04-26, 6:25 2
Co za śmieć
Zgłoś
Love_is_Love 2025-04-26, 6:28 2
Patus oczywiście świetną reklamę robi Polakom... Najlepiej, że na koniec sp🤬ala w podskokach przed trzema hindusami... Świetny wizerunek husarii walczącej...
Zgłoś
Youlosewithme 2025-04-26, 6:50 2
Pedał z torebunią
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie