Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kefir30 2025-04-26, 7:22
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Ogólnie to jestem rasistą, ale w tej sytuacji to wolał bym odj🤬 tego patusiarskiego debila.

Rasistą ? Czyli ciemnogród level hard. Typowy polaczek.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-26, 7:24 3
Kefir30 napisał/a:

Rasistą ? Czyli ciemnogród level hard. Typowy polaczek.

Lewacki ż🤬dzie nawet nie startuj🙂
Zgłoś
Kefir30 2025-04-26, 7:26
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Lewacki ż🤬dzie nawet nie startuj🙂

Przepraszam "100% Prawicowy Prawdziwy Polaczku"
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-26, 7:32 2
Kefir30 napisał/a:

Przepraszam "100% Prawicowy Prawdziwy Polaczku"

Przyjmuje przeprosiny.
Zgłoś
kroolik8212 2025-04-26, 7:42 2
Teraz wiem dlaczego i przez kogo moje zamówienie przyjechało zimne.....
Zgłoś
ruchamdziwki 2025-04-26, 7:48 1
Ten z pomarańczową torbą to mój aktualny klient który wynajmuje od nas rower elektryczny, ogólnie bardzo pracowity pajeet i bezproblemowy, hindusów zbytnio nie lubię ale
tego poznanskiego penera nacpanego klefedronem to odjebac na miejscu i do śmieciarki
Zgłoś
gdfgdf 2025-04-26, 8:08 2
powinni go zaciągnąć gdzieś, tego patusa, i wyr🤬ać go w dupsko. Torba action daje +100 punktów akcji, a r🤬anie w dupe -300
Zgłoś
ZiooMall 2025-04-26, 8:21
Noboody napisał/a:

Ano po to, że mamy zapaść demograficzną i się ogólnie nie rozmnażamy. Pod tym względem jesteśmy w czarnej dupie. Żeby ten trend odwrócić trzeba dziesięcioleci. A i tak sukces niepewny.
A poza tym wykonują pracę do której Polak tak średni chce iść. Analogiczna sytuacja jak po otwarciu granic naście lat temu robiliśmy to samo na zachodzie. Można zaklinać rzeczywistość ale brakuje nam rąk do pracy. Jakakolwiek by nie była.
A tak z innej beczki to politycy ich nie sprowadzają. Tylko pracodawcy. Bo nie ma kim robić. I też chcą przycebulić na kosztach pracy.
Więc ich zatrudniają na potęgę. Bo są tani i nie wymagający jak rodacy. Jak masz znajomych w fabrykach to popytaj kto robi po takich typowych kołchozach. Możesz się zdziwić.

Lepiej mieć niż demograficzny niż wyż jak w jakichś Indiach gdzie się robactwo lęgnie jak karaluchy a 99% z nich żyje jak w gównie bo gospodarka nie nadąża. Poza tym nie ma potrzeby żeby było tyle ludzi w Polsce, czym więcej ludzi tym potrzeba jeszcze więcej wszystkiego i znowu trzeba więcej ludzi. Czym mniej ludzi a biorąc pod uwagę rozwój technologii i to że tym bardziej mniej ludzi jest potrzeba jak jeszcze do niedawna, tym mniej jest ludzi potrzeba. Już teraz roboty przejęły dużą część zadań ludzi a przez kolejne dekady będzie tylko lepiej. Ciekawe gdzie wtedy będzie przeciętny Polak. Pewnie w innym kraju podczas gdy takie brudasy będą i w sumie już dostają to co należy się polakom
Zgłoś
MorroRex 2025-04-26, 9:09 1
Strolowali Sebe , cala sytuacja c🤬jowa. Nie widac w nich agresji , ciekawe o co poszlo....
Zgłoś
shoggoth 2025-04-26, 9:23 1
cedrikk napisał/a:

W przeciwieństwie do tego parchatego gówna potrafiłem się zachować. Wiedziałem że jestem tylko Gościem w tym kraju.
Holendrzy Francuzi i Irysy potrafiły przyznać rację kto jest odpowiedzialny za przestępczość. Z czystej ciekawości pytałem się " Czy nas Polaków nienawidzą"
Otóż nie . Zawsze w topce było Maroko i Algieria.
Bo to nie biali latają z kosami , gw🤬ca etc.
Dwa razy widziałem kiedy ktoś dostaje kosę. Zawsze był to podejzany etnicznie czlowiek. Obydwa przypadki miały miejsce we Francji.
Raz sam musiałem uciekać.
Niestety ale to prawda
Jeżeli ci to nie wystarczy zobacz statystyki
To Emigracja i zachowanie parchatych zrobiło ze mnie rasistę.

Te patriota, to czemuś wyp🤬olił za granicę zap🤬lać na dobrobyt innych krajów, zamiast siedzieć w Polsce i tu j🤬 za polskie stawki?
Zgłoś
cedrikk 2025-04-26, 9:37
shoggoth napisał/a:

Te patriota, to czemuś wyp🤬olił za granicę zap🤬lać na dobrobyt innych krajów, zamiast siedzieć w Polsce i tu j🤬 za polskie stawki?

Znasz statystki bezrobocia w przeszłości? Nie jestem tobą żeby prosić rodziców o hajs całe życie czy siedzieć na zasiłku. Jestem z tego pokolenia które ciezko zap🤬la żeby osiągnąć swój cel. Rozumiem że to pojęcie jest Ci obce
Zgłoś
kawior2007 2025-04-26, 9:37 1
Noboody napisał/a:

Ano po to, że mamy zapaść demograficzną i się ogólnie nie rozmnażamy. Pod tym względem jesteśmy w czarnej dupie. Żeby ten trend odwrócić trzeba dziesięcioleci. A i tak sukces niepewny.
A poza tym wykonują pracę do której Polak tak średni chce iść. Analogiczna sytuacja jak po otwarciu granic naście lat temu robiliśmy to samo na zachodzie. Można zaklinać rzeczywistość ale brakuje nam rąk do pracy. Jakakolwiek by nie była.
A tak z innej beczki to politycy ich nie sprowadzają. Tylko pracodawcy. Bo nie ma kim robić. I też chcą przycebulić na kosztach pracy.
Więc ich zatrudniają na potęgę. Bo są tani i nie wymagający jak rodacy. Jak masz znajomych w fabrykach to popytaj kto robi po takich typowych kołchozach. Możesz się zdziwić.

Prace z których dochód leci za granicę, a firma nawet nie płaci podatków w Polsce i uważam, że bez wożenia żarcia rowerem jakoś byśmy przeżyli
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-04-26, 9:39 2
ErwinR napisał/a:

K🤬a jak chcesz komuś przyp🤬olić to mu jebnij a nie p🤬l że to zrobisz...

Zgłoś
shoggoth 2025-04-26, 9:49 2
cedrikk napisał/a:

Znasz statystki bezrobocia w przeszłości? Nie jestem tobą żeby prosić rodziców o hajs całe życie czy siedzieć na zasiłku. Jestem z tego pokolenia które ciezko zap🤬la żeby osiągnąć swój cel. Rozumiem że to pojęcie jest Ci obce

Z przeszłości... masz o niej takie pojęcie jak ślepy o kolorach. Jesteś z pokolenia utrzymywanych przez rodziców i ciągnących sovial hipokrytów. Twoim celem jest struganie cwaniaka w internecie i żarcie podawane przez matkę pod nos o regularnych porach. Więc w tym jednym o dziwo rozumujesz dobrze taj pojęty cel życia jest mi całkowicie obcy.
Zgłoś
cedrikk 2025-04-26, 10:05
shoggoth napisał/a:

Z przeszłości... masz o niej takie pojęcie jak ślepy o kolorach. Jesteś z pokolenia utrzymywanych przez rodziców i ciągnących sovial hipokrytów. Twoim celem jest struganie cwaniaka w internecie i żarcie podawane przez matkę pod nos o regularnych porach. Więc w tym jednym o dziwo rozumujesz dobrze taj pojęty cel życia jest mi całkowicie obcy.

No chyba mam większe niż to skoro wiem jakie było . Chyba trochę prawda zabolała ze się tak zesrałeś. Wracaj do Mopsu w kolejce po zasiłek. Tylko tego cię nauczono.

Ps c🤬j mnie obchodzi zdanie takie nieudacznika jak ty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie