👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ci biali ludzie żyją w tych stanach. Tak patrze z 30 % tam jest czarnych. Jak to wygląda ? Tak jak u nas na przykłąd z cyganami tylko w większej skali ?

zbynekmaslanka napisał/a:
Jak ci biali ludzie żyją w tych stanach. Tak patrze z 30 % tam jest czarnych. Jak to wygląda ? Tak jak u nas na przykłąd z cyganami tylko w większej skali ?
u nas cygani mają trochę więcej przyzwoitości, ale tylko trochę
Oponka napisał/a:
u nas cygani mają trochę więcej przyzwoitości, ale tylko trochę
to sie nazywa eufemizm

zbynekmaslanka napisał/a:
Mała poprawka - czarnych w USA jest około 18%, a popełniają 52% wszystkich przestępstw w USA.
Białych jest 80% (w tym 15% Latynosów), a pozostałe 2% to Azjaci itd...
Cytat:
Tak patrze z 30 % tam jest czarnych
I czas najwyższy coś z nimi zrobić, zanim będzie za późno i będzie ich 51%. W medycynie nazywa się to profilaktyka, lepiej zapobiegać, niż leczyć .

jjuice napisał/a:
I czas najwyższy coś z nimi zrobić, zanim będzie za późno i będzie ich 51%...
Tamtejsza policja stara się jak może

Oponka napisał/a:
Tak patrze z 30 % tam jest czarnych
Czarni stanowią 14,5 % całej populacji USA . Najwięcej , bo 76% zamieszkuje Wyspy Dziewicze Stanów Zjednoczonych, następna duża populacja czarnych, bo aż 50% mieszkańców , znajduje się w Dystrykcie Kolumbii . Może się wydawać , że czarnych jest więcej , ale wynika to z tego , że w USA są czarne dzielnice, czarne szkoły , czarne uniwersytety, czarne szpitale. Niby nie ma oficjalnie segregacji , ale jednak czarni trzymają się razem .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie