👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mie tam w moim Pasacie nigdy tak nie żucało a i skure mam i lepsze wykonczenie. a to tylko stary ford.
Pff... moim golfem 3 1.6 z podtlenkiem lpg zrobię lepiej na parkingu pod biedronką...
To jest jedyny Pikes Peak warty podziwu...
Chociażby ze względu na Vatanena.
No i na samochód

A Ken Block jak ktoś wyżej wspomniał to pokazowy bubek.
Jego mistrzostwo to np. 1:58 czy 5:16.
Oczywiście - jeździ lepiej niż ty czy ja - ale w rajdach nie miał szans.

up.
A idz Pan w ch. Napewno bym się z nim nie przejechał... Ciekawe czy znalazłby się sadol chętny na taką przejażdżkę
A idz Pan w ch. Napewno bym się z nim nie przejechał... Ciekawe czy znalazłby się sadol chętny na taką przejażdżkę

Nowy filmik Kena Block'a?
Populacja sebixów w beemkach i matich w pasatach zmniejsza się.
Drzewa wygrywajo.
Populacja sebixów w beemkach i matich w pasatach zmniejsza się.
Drzewa wygrywajo.
Pikes Peak to już nie to co kiedyś ale wciąż niebezpieczny wyścig. Ken Block jeździ pokazówki bo ma świętną kontrolę nad pojazdem, poza tym dość długo już buduje swoją markę. Loeb to jest bestia która zgw🤬ciła poprzedni rekord toru, należacy bodajże do legendy tych wyścigów - Tojimy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie