👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chciałam zauważyć, że ludzie nie uważają kibiców za bandytów tylko kiboli. Różnica jak dla mnie oczywista. Kibol nie kibicuje drużynie z potrzeby serca, tylko jara się przynależnością do grupy, równo wykrzykiwanymi "przyśpiewkami" i paleniem rac.

d3bo napisał/a:
bili Cie w dziecinstwie ?
Tak, zaraz po tym jak Ci nasrali na klawiaturę, że stawiasz spację przed znakiem zapytania.

pan Władza nie ma sie do czego przyczepic to sie do spacji przyczepil haha,smiech na sali

tos mnie ubiegł ...a chciałem zapytac o nute. Ale już wiem HUBERTTM żeś jasnowidz heheeh BROWAR leci tobie ku pamięci
Zawsze najwięcej do powiedzenia w kwestii kibiców mają ludzie, którzy nigdy na meczu (wyjeździe) nie byli. To są prawdziwi specjaliści. Myślą, że jak powiedzą precz z kibolami to dostaną 10 pkt do popularności. Ale cóż są ludzie z pasją, jeżdżący za swoją drużyną, kibicujący, mający pewien kodeks zachowań (gdzie jak w każdej społeczności są złe wyjątki) i są ludzie siedzący w necie i będący specjalistami od wszystkiego, którzy w gruncie rzeczy żałują, że coś ich omija, że nie będą mogli o niczym poopowiadać swoim dzieciom, bo ich życie jest nudne eh szkoda mi was
Zawsze najwięcej do powiedzenia w kwestii kibiców mają ludzie, którzy nigdy na meczu (wyjeździe) nie byli. To są prawdziwi specjaliści. Myślą, że jak powiedzą precz z kibolami to dostaną 10 pkt do popularności. Ale cóż są ludzie z pasją, jeżdżący za swoją drużyną, kibicujący, mający pewien kodeks zachowań (gdzie jak w każdej społeczności są złe wyjątki) i są ludzie siedzący w necie i będący specjalistami od wszystkiego, którzy w gruncie rzeczy żałują, że coś ich omija, że nie będą mogli o niczym poopowiadać swoim dzieciom, bo ich życie jest nudne eh szkoda mi was

no tak narzekacie na kibiców "a Ci młodzi kibice będą bronić Polski Brytyjczycy potrafili jednostki spadochronowe z takich kibiców przecież to sa waleczni młodzi ludzie..."
a wy dalej oglądajcie tvn czytajcie gówno prawdy i im wierzcie
POLSKA KIBOLSKA !!
a wy dalej oglądajcie tvn czytajcie gówno prawdy i im wierzcie
POLSKA KIBOLSKA !!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie