👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Myślałem, że wchodze na Sadistica, ale chyba wrzuciło mnie na forum politycznych POprawnie społeczniaków
Jeżeli ktoś nie rozumie miłości do klubu, to trudno! TVN, Wyborcza i POpaprańcy już wam mózgi wyprali - nie ma dla was ratunku! A Janusze niech zostaną w domach przed TV i oglądają 'Taniec z gwiazdami'!

Jeżeli ktoś nie rozumie miłości do klubu, to trudno! TVN, Wyborcza i POpaprańcy już wam mózgi wyprali - nie ma dla was ratunku! A Janusze niech zostaną w domach przed TV i oglądają 'Taniec z gwiazdami'!
Oczywiście najwięcej mają do gadnia ci, co na mecze wogóle nie chodzą. Pare lat temu o kibolach się wogóle nie mówiło, chociaż stadiony były dużo bardziej niebezpieczne. Nie było ogrodzeń, monitoringu, nawet bombe atomową można byłó wnieść. A teraz wielkie oburdzenie. Słowo kibol wymyśliła Szechteriada na rozkaz szechtera, który się zemścił na transparen- "przeproś za brata i ojca", to samo za hasła antyrządowe. Teraz to kibol wróg publiczny nr 1. To samo z zagorzałych katolików zrobiło się mogerów i wariatów. Mniej ogląjcie TV, a zacznijcie używać mózgu.

huberttm napisał/a:
Coś te piwa w ogóle dają, że się tak nimi jaracie?
alkoholu nie piłeś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie