👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A Tusk chce żeby Polskie stadiony wyglądały tak jak na Ojro.. czyli familijne spotkania przy kiełbasce.. sorry ale nie widzę tego

Każdego można przedstawić w dobrym świetle, kwestia ujęcia, spójrz na te sympatyczne twarze:
Kibice to zajebiści kolesie, idą, śpiewają, nikogo nie zaczepiają. To złe państwo ich gnębi.

Kibice to zajebiści kolesie, idą, śpiewają, nikogo nie zaczepiają. To złe państwo ich gnębi.

Ja bym dopisał na początku tematu "Nie każdy" i być może bym się zgodził

Filmik wychwalający pod niebiosa kibiców z policją w "skorupach" oblegających stadiony. Super

Tych 100 łysych dresów, na pewno są dobrymi obywatelami i wcale nie niszcza krzesełek, ogrodzeń, nie wyzywaja ludzi, nie biją sie między klubami(z czego powstaje zadyma) .

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie