A Tusk chce żeby Polskie stadiony wyglądały tak jak na Ojro.. czyli familijne spotkania przy kiełbasce.. sorry ale nie widzę tego

Każdego można przedstawić w dobrym świetle, kwestia ujęcia, spójrz na te sympatyczne twarze:
Kibice to zajebiści kolesie, idą, śpiewają, nikogo nie zaczepiają. To złe państwo ich gnębi.

Kibice to zajebiści kolesie, idą, śpiewają, nikogo nie zaczepiają. To złe państwo ich gnębi.

K🤬a, nagle wielka kampania broniąca kibiców. Dlaczego wszystko się dziś przejaskrawia. Najpierw zaczęli się dop🤬lać do kibiców, że wszyscy są chuliganami i kibolami, dziś znowu wszyscy starają się udowodnić że przecież kibice to zwykli i porządni ludzie. Nie ma to jak wszystkich wp🤬lić do jednego wora "kibiców", czyli pikników, którzy chodzą na rodzinne sektory popatrzeć, kibiców, którzy dzielnie dopingują swoją drużynę i kiboli którzy gonią z maczetami po mieście. Generalizacja k🤬a, po c🤬j się bardziej szczegółowo przyglądać problemowi, starać się poprawić bezpieczeństwo na stadionach nie niszcząc tym atmosfery. Przecież możne je pozamykać, ludzi skłócić ze sobą i nap🤬lić im do głowy politycznego p🤬lenia. Niech walczą ze sobą, albo z policją. Potem będzie ładny materiał w wiadomościach.
Do prawdziwych kibiców:
Skoro tak się odcinacie od stadionowych bandytów, to dlaczego nie wyeliminujecie ich ze swojego środowiska? Grupa to potężna siła, a was - normalnych kibiców - jest chyba więcej niż kiboli? Prawda? A może nieprawda...?
Ja widzę. Snajperzy, ostra broń i każdego kto zacznie dymić - odj🤬. No ale nie można, bo wichrzyciel którego jedynym celem jest sianie buntu i niszczenie wszystkiego, to podobno też człowiek...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Skoro tak się odcinacie od stadionowych bandytów, to dlaczego nie wyeliminujecie ich ze swojego środowiska? Grupa to potężna siła, a was - normalnych kibiców - jest chyba więcej niż kiboli? Prawda? A może nieprawda...?
pawel6 napisał/a:
A Tusk chce żeby Polskie stadiony wyglądały tak jak na Ojro.. czyli familijne spotkania przy kiełbasce.. sorry ale nie widzę tego
![]()
Ja widzę. Snajperzy, ostra broń i każdego kto zacznie dymić - odj🤬. No ale nie można, bo wichrzyciel którego jedynym celem jest sianie buntu i niszczenie wszystkiego, to podobno też człowiek...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
wzruszający filmik

podpis użytkownika
................................................................................................................
BongMan napisał/a:
Do prawdziwych kibiców:
Nieprawda... Jak sobie wyobrażasz to "wyeliminowanie ze swojego środowiska"? Kto ma o tym decydować? Prawo to zabraniania czegokolwiek ma jedynie Państwo. I tylko i wyłącznie przez jego nieudolność

Niepotrzebna jest ostra broń tylko dobre prawo (np. bardzo wysokie grzywny) oraz dobrze zorganizowane organy do jego egzekwowania.
A tacy jak ty naoglądają tvnów i innych wyborczych i potem głoszą na prawo i lewo takie pierdo-lamento, że kibice są winni za kiboli bo się "nie odcinają od nich"

Debile tęskną do komór gazowych. Ciekawe jak taki pokaz flar dymnych na stadionie gdzie jest c🤬jowy przewiew ( zamknięte lub pół zamknięte obiekty ) działa na płuca tych inteligentnych ludzi. Już nawet nie mówię o tym że po odpaleniu 20 takich gówno widać. Ale oni przecież przychodzą na mecze aby je oglądać a nie robić burdel.
Ja bym dopisał na początku tematu "Nie każdy" i być może bym się zgodził

Filmik wychwalający pod niebiosa kibiców z policją w "skorupach" oblegających stadiony. Super

Tych 100 łysych dresów, na pewno są dobrymi obywatelami i wcale nie niszcza krzesełek, ogrodzeń, nie wyzywaja ludzi, nie biją sie między klubami(z czego powstaje zadyma) .

Kibole to patola i c🤬j, p🤬lcie sobie co chcecie, dla mnie to ZAWSZE będzie j🤬a zaraza i patola.
Do zobaczenia na komisariacie
Do zobaczenia na komisariacie