nie wiem co oni bełkoczą mimo że też piłem. jak coś na kacapów to chwała im i piwo!
RUSKA K🤬A..........
nowynick napisał/a:
nie wiem co oni bełkoczą mimo że też piłem. jak coś na kacapów to chwała im i piwo!
Kibice śpiewają bardzo wyraźnie "ruska k🤬a", ale znacie z filmów co to znaczy "polska szkoła dźwięku". Najpierw nic nie słyszysz, albo nie rozumiesz, a za chwilę JEB!!!
Manolito666 napisał/a:
Kibice śpiewają bardzo wyraźnie "ruska k🤬a", ale znacie z filmów co to znaczy "polska szkoła dźwięku". Najpierw nic nie słyszysz, albo nie rozumiesz, a za chwilę JEB!!!
najpierw słyszysz będzie zajebiście a potem głosuj na pis. tak działa tekst podprogowy...
Putin, wybitny strateg wojskowy wciągnął by ich nosem i wysrał na środku murowy
Dali czadu chłopcy, nie ma co... Ostatnie zwoje w mózgu im się wyprostowały od tego seplenienia...
sens_ napisał/a:
Tak jak i jednego dnia Ukrainę położył

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Co racja to racja, ale żaden z tych półgłówków nie był nawet w wojsku . A ich doświadczenia z białą bronią to mogą wykożystać w COD.
sens_ napisał/a:
Ukrainę miał zaorać w jeden dzień a zabrakło worków do wywożenia martwych kacapów i zaczynają ich wywozic wywrotkami
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
sens_ napisał/a:
taki sam jak Hitler
ciekawe, czy skończy w ten sam tchórzowski sposób