👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak miałem 6 lat to oglądając teleranek siedziałem na krześle z naciągniętą na nogi koszulką- taki słowiański kuc z kolanami przy brodzie pod koszulką. Kiwam się kiwam i jeb na ryj.

Zrobiłech se tszy parufki, siadam i lewom renkom jerunie się loguja a prawom je
Taki zech głodny je
usuń 4
Taki zech głodny je

usuń 4
Zbysław napisał/a:
Taki zech głodny je
jakby nie te zęby to by była dupa z gęby
Zbysław napisał/a:
Taki zech głodny je 4
Chopie, widzech że mosz majonez na talyrzu. Tyś ech jest keby dygnitorz na Karbiu?
baronturbina napisał/a:
Chopie, widzech że mosz majonez na talyrzu. Tyś ech jest keby dygnitorz na Karbiu?
dyrektor kopalni...

Roz🤬bie napisał/a:
Dodałbym jeszcze, ze sama nazwa "Śląsk" bierze sie od rzeki Ślęzy, która źródło ma w górach a ujście pod Wrocławiem, wpada tam do Odry. Plemię Słowiańskie, które żyło nad tą rzeką, nazywało sie Ślężanie.
To jest centrum Śląska, a nie wieśki z kretowiska na wschodzie
Wieski ze wschodu to takie ostatnie krople spermy kacapskiej. Różnica między wschodem a resztą Polski jest widoczna z kosmosu.
Halman napisał/a:
dyrektor kopalni...
Ta chyba KWK Niwka-Modrzejow hahh
baronturbina napisał/a:
Wieski ze wschodu to takie ostatnie krople spermy kacapskiej. Różnica między wschodem a resztą Polski jest widoczna z kosmosu.
Ta chyba KWK Niwka-Modrzejow hahh
Widać rozbiory podzieliły nas na stałe. Jak się od tego nie odzwyczaimy, to przyszłości Polski nie widzę różowo.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie