Powiedział co wiedział. Trzymając rompera w ręce i waląc konia do kurew z Badoo 😛
Brzydko mówisz o swojej mamie. Ale dobrze robi galę, nie ma co .

Brzydko mówisz o swojej mamie. Ale dobrze robi galę, nie ma co .
Cóż, nie wnikam jak Ci matka gałę op🤬la. Mam nadzieję, że chociaż dochodzisz, choć tak może Ci umilić prawicze życie 😄

Moja też raz szczura takiego upolowała a tak to 90 % myszy, jaszczurki , ptaszki . Kocice są w polowaniu dużo sprawniejsze od kocurów , chodzi o potomstwo.
Muszę Ci przyznać rację. Nawet jak topiłem kocice, to one jakoś się broniły, gryzły itd. a kocury wyj🤬e. Wrzuciłeś do wora z kamieniami to myślały, że to zabawki.
Muszę Ci przyznać rację. Nawet jak topiłem kocice, to one jakoś się broniły, gryzły itd. a kocury wyj🤬e. Wrzuciłeś do wora z kamieniami to myślały, że to zabawki.
Musiałbyś najpierw je złapać łajzo

Łapać koty? Myślisz, że bym za nimi biegał? 🤣
podpis użytkownika
Cześć, jestem FilipKoty za zajebiste. Ja mam 4 kocury. W ogrodzie żywego ptaka nie zobaczysz. Wszystko upolowane i wp🤬lone
Zabijają dla zabawy. I robią to doskonale
ja miałam kiedyś kocura, przybłąkał się, taki pręgowany, wp🤬lił wszystko, króliki u sąsiada, gołębie, w całej okolicy nie było słychać ani jednego ptaszka, kiedyś wybrał się ze mną do szkoły, wlazł mi do kaptura, przednie łapy oparł mi o głowę i patrzył się takim wzrokiem, że nauczycielka się prawie popłakała i powiedziała, że się go boi, musiałam się wrócić do domu z nim, potem zaczął znikać, przychodził tylko od czasu do czasu, właził na ganek i skakał z niego jak ktoś wchodził... moje psy (duże mieszańce), bały się go panicznie... po paru latach w końcu całkiem gdzieś przepadł, od tamtej pory moja matka nie znosiła kotów, na żadnego więcej się nie zgodziła

podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Łapać koty? Myślisz, że bym za nimi biegał? 🤣
Gdyby nie koty to by cię te szczury i myszy wp🤬liły w tej twojej piwnicy ,bo debilu nie zdajesz se sprawy jakie to pożyteczne zwierzęta a ty tylko marnujesz tlen
Też uwielbiam koty. Najbardziej strzelać do nich z wiatrówki, lub topić je w stawie.
Pewnie masz mikropenisa i nigdy nie r🤬ałeś

Przecież ten BlackSadolRazor to największy przegryw na tym portalu. Bije pianę w necie a pewnie z piwnicy nawet nie wychodzi snując swoje chore sny.
Też uwielbiam koty. Najbardziej strzelać do nich z wiatrówki, lub topić je w stawie.
Koty są dobre...
Tylko trzeba je długo gotować....

Przecież ten BlackSadolRazor to największy przegryw na tym portalu. Bije pianę w necie a pewnie z piwnicy nawet nie wychodzi snując swoje chore sny.
K🤬a, 15 lat na sadolu i dalej sadolem się nie stał 😜