Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Krzysztof1988 2024-11-28, 21:08 6
BlackSadolRazor napisał/a:

Powiedział co wiedział. Trzymając rompera w ręce i waląc konia do kurew z Badoo 😛

Brzydko mówisz o swojej mamie. Ale dobrze robi galę, nie ma co .
Zgłoś
B................r 2024-11-28, 21:10 1
Krzysztof1988 napisał/a:

Brzydko mówisz o swojej mamie. Ale dobrze robi galę, nie ma co .

Cóż, nie wnikam jak Ci matka gałę op🤬la. Mam nadzieję, że chociaż dochodzisz, choć tak może Ci umilić prawicze życie 😄
Zgłoś
Pawehan 2024-11-28, 21:20 3
Moja też raz szczura takiego upolowała a tak to 90 % myszy, jaszczurki , ptaszki . Kocice są w polowaniu dużo sprawniejsze od kocurów , chodzi o potomstwo.
Zgłoś
B................r 2024-11-28, 21:24 1
Pawehan napisał/a:

Moja też raz szczura takiego upolowała a tak to 90 % myszy, jaszczurki , ptaszki . Kocice są w polowaniu dużo sprawniejsze od kocurów , chodzi o potomstwo.

Muszę Ci przyznać rację. Nawet jak topiłem kocice, to one jakoś się broniły, gryzły itd. a kocury wyj🤬e. Wrzuciłeś do wora z kamieniami to myślały, że to zabawki.
Zgłoś
Pawehan 2024-11-28, 21:36 2

Muszę Ci przyznać rację. Nawet jak topiłem kocice, to one jakoś się broniły, gryzły itd. a kocury wyj🤬e. Wrzuciłeś do wora z kamieniami to myślały, że to zabawki.

Musiałbyś najpierw je złapać łajzo
Zgłoś
B................r 2024-11-28, 21:38 1
Pawehan napisał/a:

Łapać koty? Myślisz, że bym za nimi biegał? 🤣
Zgłoś
het999 2024-11-28, 21:42
i bardzo dobrze takie kocury to ja lubie. kot mojej babci to nawet malej myszki nie zlapie

podpis użytkownika

Cześć, jestem Filip
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2024-11-28, 21:45 2
K🤬a! Czyli tom i jerry to j🤬e kłamstwo!
Zgłoś
Nome 2024-11-28, 21:53 3
Driver19cm napisał/a:

Koty za zajebiste. Ja mam 4 kocury. W ogrodzie żywego ptaka nie zobaczysz. Wszystko upolowane i wp🤬lone
Zabijają dla zabawy. I robią to doskonale

ja miałam kiedyś kocura, przybłąkał się, taki pręgowany, wp🤬lił wszystko, króliki u sąsiada, gołębie, w całej okolicy nie było słychać ani jednego ptaszka, kiedyś wybrał się ze mną do szkoły, wlazł mi do kaptura, przednie łapy oparł mi o głowę i patrzył się takim wzrokiem, że nauczycielka się prawie popłakała i powiedziała, że się go boi, musiałam się wrócić do domu z nim, potem zaczął znikać, przychodził tylko od czasu do czasu, właził na ganek i skakał z niego jak ktoś wchodził... moje psy (duże mieszańce), bały się go panicznie... po paru latach w końcu całkiem gdzieś przepadł, od tamtej pory moja matka nie znosiła kotów, na żadnego więcej się nie zgodziła

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Pawehan 2024-11-28, 22:00 2

Łapać koty? Myślisz, że bym za nimi biegał? 🤣

Gdyby nie koty to by cię te szczury i myszy wp🤬liły w tej twojej piwnicy ,bo debilu nie zdajesz se sprawy jakie to pożyteczne zwierzęta a ty tylko marnujesz tlen
Zgłoś
RxJack 2024-11-28, 22:06

Też uwielbiam koty. Najbardziej strzelać do nich z wiatrówki, lub topić je w stawie.

Pewnie masz mikropenisa i nigdy nie r🤬ałeś
Zgłoś
marcin9002 2024-11-28, 22:06 1
Pawehan napisał/a:

Przecież ten BlackSadolRazor to największy przegryw na tym portalu. Bije pianę w necie a pewnie z piwnicy nawet nie wychodzi snując swoje chore sny.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-11-28, 22:09 3

Też uwielbiam koty. Najbardziej strzelać do nich z wiatrówki, lub topić je w stawie.

Koty są dobre...
Tylko trzeba je długo gotować....
Zgłoś
B................r 2024-11-28, 22:16
marcin9002 napisał/a:

Przecież ten BlackSadolRazor to największy przegryw na tym portalu. Bije pianę w necie a pewnie z piwnicy nawet nie wychodzi snując swoje chore sny.

K🤬a, 15 lat na sadolu i dalej sadolem się nie stał 😜
Zgłoś
dantee 2024-11-28, 22:19 2

ale Ty jesteś męski, ja p🤬le.
przecież Ty z domu nie wychodzisz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie