ale Ty jesteś męski, ja p🤬le.
przecież Ty z domu nie wychodzisz
Kolejny który Sadola pomylił z kwejkiem 😄
K🤬a, 15 lat na sadolu i dalej sadolem się nie stał 😜
Jeśli dla ciebie wyznacznikiem bycia sadolem jest męczenie zwierząt to k🤬a nic tylko gratulować twojej "dojrzałości". Niby 31 lat a łbie widzę cyferki pomyliły kolejność.

Jeśli dla ciebie wyznacznikiem bycia sadolem jest męczenie zwierząt to k🤬a nic tylko gratulować twojej "dojrzałości". Niby 31 lat a łbie widzę cyferki pomyliły kolejność.
K🤬a, jeśli dla Ciebie komentarze o topionych sierściuchach są przegięciem, to ja nie wiem co tutaj robisz stary 😄
K🤬a, jeśli dla Ciebie komentarze o topionych sierściuchach są przegięciem, to ja nie wiem co tutaj robisz stary 😄
Ćwierćinteligencie możesz komentować co chcesz ale pochwalanie takich rzeczy jak topienie zwierząt czy wtapianie smalcu z psa jest tak "bardzo" sadolowe że c🤬j. Wyłaź czasem z tej twojej piwnicy .
wtapianie smalcu z psa
W sensie prawnym jest to w Polsce zakazane, ale weź tak pomyśl na trzeźwo: czym to się różni od wytapiania smalcu ze świni? Oba zwierzęta to ssaki, świnie bywają nawet bardziej inteligentne. Pomijając kwestie prawne i kulturowe, to według mnie żadna różnica.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
W sensie prawnym jest to w Polsce zakazane, ale weź tak pomyśl na trzeźwo: czym to się różni od wytapiania smalcu ze świni? Oba zwierzęta to ssaki, świnie bywają nawet bardziej inteligentne. Pomijając kwestie prawne i kulturowe, to według mnie żadna różnica.
Świni trzeba dawać żarcie a koty same potrafią sobie złapać więc z tych co wymieniłeś to koty są najbardziej inteligentne . To że nie przywiązują się do człowieka tak jak psy to dla nich lepiej bo ludzie są zj🤬i , był tutaj tego przykład.
Zgłaszam to do prokuratury!
ty tak powaznie ? dla was sa drzewa i latarnie, co cie urodzilo ?
Świni trzeba dawać żarcie a koty same potrafią sobie złapać więc z tych co wymieniłeś to koty są najbardziej inteligentne . To że nie przywiązują się do człowieka tak jak psy to dla nich lepiej bo ludzie są zj🤬i , był tutaj tego przykład.
Porównywałem świnie do psów, nie do kotów, więc piszesz trochę nie na temat. No, ale dobra.
Zamknij kota, albo jakiekolwiek inne zwierze w klatce i zobaczymy czy będzie w stanie samo zdobyć pożywienie.
Bo takie dziki na wolności nie mają żadnego problemu w zdobywaniu pokarmu.
podpis użytkownika

podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!świnie wp🤬lają szczury, padlinę a nawet ludzi, jak im się trafi... czyli to samo co kot i pies
Są wszystkożerne, jak ludzie.
Taka ciekawostka, świnie mają narządy anatomicznie podobne do ludzkich, mogą więc niedługo zostać dla nas dawcami.
podpis użytkownika
Są wszystkożerne, jak ludzie.
Taka ciekawostka, świnie mają narządy anatomicznie podobne do ludzkich, mogą więc niedługo zostać dla nas dawcami.
podobno ich białko jest najbardziej zgodne z ludzkim, jak miałam wypadek i się strasznie połamałam to lekarz mi kazał jeść dużo świńskiego mięsa, rozgotowanych chrząstek, ścięgien, skóry i wiecie, że pomogło
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podobno ich białko jest najbardziej zgodne z ludzkim, jak miałam wypadek i się strasznie połamałam to lekarz mi kazał jeść dużo świńskiego mięsa, rozgotowanych chrząstek, ścięgien, skóry i wiecie, że pomogło
Pewnie teraz ostro chrumkasz.
ty tak powaznie ? dla was sa drzewa i latarnie, co cie urodzilo ?
Zgłaszam to do prokuratury
Też uwielbiam koty. Najbardziej strzelać do nich z wiatrówki, lub topić je w stawie.
I cyk zgłoszone na policję. Nie ma tolerancji na takie ścierwo ani tutaj ani nigdzie indziej.
P🤬lony jesteś
I cyk zgłoszone na policję. Nie ma tolerancji na takie ścierwo ani tutaj ani nigdzie indziej.
P🤬lony jesteś
@BlackSadolRazor: możesz być z siebie dumny. Wywołałeś u typka taki ból dupy, że specjalnie założył tu konto żeby ci napisać, że cię podp🤬la do prokuratury

podpis użytkownika