Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
B................r 2024-11-28, 22:32 1
dantee napisał/a:

ale Ty jesteś męski, ja p🤬le.
przecież Ty z domu nie wychodzisz

Kolejny który Sadola pomylił z kwejkiem 😄
Zgłoś
marcin9002 2024-11-28, 22:55
BlackSadolRazor napisał/a:

K🤬a, 15 lat na sadolu i dalej sadolem się nie stał 😜

Jeśli dla ciebie wyznacznikiem bycia sadolem jest męczenie zwierząt to k🤬a nic tylko gratulować twojej "dojrzałości". Niby 31 lat a łbie widzę cyferki pomyliły kolejność.
Zgłoś
B................r 2024-11-28, 22:57 2
marcin9002 napisał/a:

Jeśli dla ciebie wyznacznikiem bycia sadolem jest męczenie zwierząt to k🤬a nic tylko gratulować twojej "dojrzałości". Niby 31 lat a łbie widzę cyferki pomyliły kolejność.

K🤬a, jeśli dla Ciebie komentarze o topionych sierściuchach są przegięciem, to ja nie wiem co tutaj robisz stary 😄
Zgłoś
marcin9002 2024-11-28, 23:45

K🤬a, jeśli dla Ciebie komentarze o topionych sierściuchach są przegięciem, to ja nie wiem co tutaj robisz stary 😄

Ćwierćinteligencie możesz komentować co chcesz ale pochwalanie takich rzeczy jak topienie zwierząt czy wtapianie smalcu z psa jest tak "bardzo" sadolowe że c🤬j. Wyłaź czasem z tej twojej piwnicy .
Zgłoś
Gaiseric 2024-11-28, 23:55 2
marcin9002 napisał/a:

wtapianie smalcu z psa

W sensie prawnym jest to w Polsce zakazane, ale weź tak pomyśl na trzeźwo: czym to się różni od wytapiania smalcu ze świni? Oba zwierzęta to ssaki, świnie bywają nawet bardziej inteligentne. Pomijając kwestie prawne i kulturowe, to według mnie żadna różnica.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Pawehan 2024-11-29, 0:16 1
Gaiseric napisał/a:

W sensie prawnym jest to w Polsce zakazane, ale weź tak pomyśl na trzeźwo: czym to się różni od wytapiania smalcu ze świni? Oba zwierzęta to ssaki, świnie bywają nawet bardziej inteligentne. Pomijając kwestie prawne i kulturowe, to według mnie żadna różnica.

Świni trzeba dawać żarcie a koty same potrafią sobie złapać więc z tych co wymieniłeś to koty są najbardziej inteligentne . To że nie przywiązują się do człowieka tak jak psy to dla nich lepiej bo ludzie są zj🤬i , był tutaj tego przykład.
Zgłoś
spawarka_inwertorowa 2024-11-29, 1:21
Zbyszek3000 napisał/a:

Zgłaszam to do prokuratury!

ty tak powaznie ? dla was sa drzewa i latarnie, co cie urodzilo ?
Zgłoś
Gaiseric 2024-11-29, 2:39 2
Pawehan napisał/a:

Świni trzeba dawać żarcie a koty same potrafią sobie złapać więc z tych co wymieniłeś to koty są najbardziej inteligentne . To że nie przywiązują się do człowieka tak jak psy to dla nich lepiej bo ludzie są zj🤬i , był tutaj tego przykład.

Porównywałem świnie do psów, nie do kotów, więc piszesz trochę nie na temat. No, ale dobra.
Zamknij kota, albo jakiekolwiek inne zwierze w klatce i zobaczymy czy będzie w stanie samo zdobyć pożywienie.
Bo takie dziki na wolności nie mają żadnego problemu w zdobywaniu pokarmu.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
Zgłoś
Nome 2024-11-29, 3:29 1
świnie wp🤬lają szczury, padlinę a nawet ludzi, jak im się trafi... czyli to samo co kot i pies

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Gaiseric 2024-11-29, 3:55 1
Nome napisał/a:

świnie wp🤬lają szczury, padlinę a nawet ludzi, jak im się trafi... czyli to samo co kot i pies

Są wszystkożerne, jak ludzie.

Taka ciekawostka, świnie mają narządy anatomicznie podobne do ludzkich, mogą więc niedługo zostać dla nas dawcami.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
Zgłoś
Nome 2024-11-29, 4:00 1
Gaiseric napisał/a:

Są wszystkożerne, jak ludzie.
Taka ciekawostka, świnie mają narządy anatomicznie podobne do ludzkich, mogą więc niedługo zostać dla nas dawcami.

podobno ich białko jest najbardziej zgodne z ludzkim, jak miałam wypadek i się strasznie połamałam to lekarz mi kazał jeść dużo świńskiego mięsa, rozgotowanych chrząstek, ścięgien, skóry i wiecie, że pomogło

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
banerr 2024-11-29, 9:08
Nome napisał/a:

podobno ich białko jest najbardziej zgodne z ludzkim, jak miałam wypadek i się strasznie połamałam to lekarz mi kazał jeść dużo świńskiego mięsa, rozgotowanych chrząstek, ścięgien, skóry i wiecie, że pomogło

Pewnie teraz ostro chrumkasz.
Zgłoś
Zbyszek3000 2024-11-29, 9:23
spawarka_inwertorowa napisał/a:

ty tak powaznie ? dla was sa drzewa i latarnie, co cie urodzilo ?

Zgłaszam to do prokuratury
Zgłoś
Kuterpizda 2024-11-29, 10:28

Też uwielbiam koty. Najbardziej strzelać do nich z wiatrówki, lub topić je w stawie.

I cyk zgłoszone na policję. Nie ma tolerancji na takie ścierwo ani tutaj ani nigdzie indziej.
P🤬lony jesteś
Zgłoś
Gaiseric 2024-11-29, 16:08
Kuterp🤬da napisał/a:

I cyk zgłoszone na policję. Nie ma tolerancji na takie ścierwo ani tutaj ani nigdzie indziej.
P🤬lony jesteś

@BlackSadolRazor: możesz być z siebie dumny. Wywołałeś u typka taki ból dupy, że specjalnie założył tu konto żeby ci napisać, że cię podp🤬la do prokuratury

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie