Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TwójCzarnyPan 2025-03-21, 1:08
darayavahus napisał/a:

Szczęście, że nawet w moim gównie żyją wartościowsze organizmy, niż Ty.

Na szczęście koło c🤬ja lata mi twoja opinia. I opinia większości zjebów z tego portalu.

Zaglądam tu żeby poczuć smród szamba życiowych odpadów, dzięki czemu bardziej doceniam co mam. Czasem dorzucam trochę gówna żebyście mieli się w czym taplać.
Zgłoś
sadisticsadisticsadistic 2025-03-21, 10:20
Zyd tak jestg obywatelem panstwa w ktorym przebywa, jak tasiemiec jest czescia czlowieka w ktorym jest!
Zgłoś
213213 2025-03-21, 15:35
widze że opłacone lewackie k🤬y z farmy trolli dalej komentują pod tym filmem. wszystko za nasze pieniądze. ha tfuu wam na ryj, pasożyty, jak można być taką k🤬ą, to niepojęte.
Zgłoś
Wiewór 2025-03-21, 22:26
Jakich k🤬a mln. Braun ma poparcie promila jakiś pop🤬leniców płaskoziemców na jego poziomie intelektualnym

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
zasranka 2025-03-22, 1:44
@Ork.Fajny: Taki byl skrypt?
Zgłoś
Sadownikk 2025-03-22, 18:30
Gdyby nie Pan Tusk to byście c🤬ja mieli
Zgłoś