i co on ma niby robić, skoro nosi poglądy milionów Polaków, ale jest ze wszystkiego wykluczany, karany, spychany na margines wszelkimi dostępnymi metodami? - musi torować sobie drogę przez barykady i to właśnie robi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
Ania6969 napisał/a:
I to jest mój kandydat ♥️
Jan Piński też tak uważa.
Ork.Fajny napisał/a:
obrazki sklecone na kolanie zwanym Paint
Zauważ, że nie potrafisz zrobić lepszych.
[ Dodano 2025-03-20, 17:09 ]
Maze napisał/a:
ze znajomości obcego języka zrobić przezwisko
A on tego nie użył dla szpanu? Faktycznie rozmawiał we Francji z Francuzem? Jakim cudem we Francji po francusku a nie arabsku???
Pytam, bo nie wiem co za kontekst ma ten bążór.
zn506 napisał/a:
Zauważ, że nie potrafisz zrobić lepszych.
Moja wieloletnia subskrypcja do Adobe Creative Cloud kłóciła by się z tą tezą, ale jesteś botem ruskim więc co ty tam wiesz
Ork.Fajny napisał/a:
Moja wieloletnia subskrypcja do Adobe Creative Cloud
Miałeś na myśłi Kreatywnoje Malarskoje Oprogramowanje?
zn506 napisał/a:
Miałeś na myśłi Kreatywnoje Malarskoje Oprogramowanje?
Jeśli tak to się nazywa w twoim języku to tak. Ja jestem średniomiejskim odpolszczonym pedałem co ma Windowsa po angielsku od dekady więc u mnie to jest Adobe Creative Cloud.
Ork.Fajny napisał/a:
twoim języku to
Tak to brzmi w moim języku. W twoim to będzie: Креативное малярское программное
zn506 napisał/a:
Tak to brzmi w moim języku. W twoim to będzie: Креативное малярское программное
Iwan. Oskarżanie kogoś o bycie Ukraińcem nie działa w Polsce. Nawet jak ich nie lubimy to i tak ich lubimy bo mordują twoich współobywateli z mateczki rosji.
Zyd tak jestg obywatelem panstwa w ktorym przebywa, jak tasiemiec jest czescia czlowieka w ktorym jest!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie