Lepiej na ruską onucę synku?
Przecież to jedno i to samo córeczko
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Po co on to pisze? jak większość Polaków to analfabeci zgodnie z odwieczną tradycją w przeciwieństwie do żydów

J🤬 lesby i pedałów ha tfu
Z lesbami bym jeszcze przemyślał, ale pedałów to idź j🤬 gdzie indziej jak lubisz.
I tak debile zagłosują na bonjoura...
Nie no zawsze mogą na kiełbasianego kolegę alfonsów.
[ Dodano 2025-03-19, 09:27 ]
W mieście Nysa nie mają czego promować i kasy gdzie wyrzucać?
debil z bonjourem cie zrobił
[ Dodano: 2025-03-19, 10:19 ]
Przecież Braun to debil. Trzeba mieć ujemne IQ albo w granicach 15 lat żeby go popierać.
Koleś wysadził już wszystko co można i gasił drugie tyle. Myślał człek że mu poparcie rośnie w sondażach i pazerny rudas z żółtymi papierami zdradził partię dzięki której znalazł się jak to mówi w "euro kołchozie" ale euro dzięgi już nie śmierdzą? 😅
Odmieniec myślał że będzie prezydentem Polski, albo chociaż będzie miał duże poparcie. Niestety pojebów u nas margines.
To co się nachapał to jego, niech wraca po instrukcje do moskali, w "kondominium" jak to wielokrotnie powtarzał , jest już spalony.... "AMENT"...
1. Bardzo dobrze, że zgasił chanukowe świece - dzięki temu świat się dowiedział, że w sejmie RP obchodzi się obce święta narodu, który ma wobec nas fikcyjne roszczenia.
2. Zanim napiszesz o zdradzie partii, zdobądź informacje o kulisach jego decyzji. Było dokładnie odwrotnie. To Bosak z Mentzenem zdecydowali sami i wbrew statusowi, o tym kto będzie ich reprezentował w wyborach.
3. Wynagrodzenie z eurokołchozu jest mu regularnie odbierane w całości, tytułem kar za jego wystąpienia.
4. Co do poparcia, to wystarczy popatrzeć ile ludzi przychodzi na spotkania z nim a ile na przykład na wiece Mentzena.
5. W TVN-nie ci powiedzieli, że to ruska onuca, bo się go boją a ty to łykasz jak pelikan. Tak na marginesie: cały świat handluje z Putinem, Francja np. bije rekordy zakupu ruskiego gazu. Poczytaj sobie raporty o wysokości eksportu Rosji sprzed wojny i teraz.
O jego nieocenionej pomocy przedsiębiorcom w czasie plandemii i jego dziesiątkach jeśli nie setkach interwencji poselskich w tamtym czasie pewnie nawet nie słyszałeś.
Wyłącz telewizor, włącz myślenie.
[ Dodano 2025-03-19, 13:02 ]
Dlatego Braun ma 1% poparcia bo to odklejony wariat.
1 % poparcia to on ma w TVN.
Sprawdź sobie, choćby po ilości piw w tym temacie, ile jest w postach popierających Brauna a ile w postach Braunowi przeciwnych. Jeżeli to do ciebie nie przemawia, to sprawdź co się dzieje w komentarzach pod filmikami z Braunem na youtubie, na przykład jego wczorajszy wywiad w Radio Opole.
Nie daj sobie robić papki z mózgu. Nie pozwól by ktoś za ciebie myślał. Wyłącz telewizor, patrz na fakty.
Z lesbami bym jeszcze przemyślał, ale pedałów to idź j🤬 gdzie indziej jak lubisz.
Pedały to z liścia jedynie szkoda bić takie ścierwo
I gasiłby swoim świaczki w Sejmia albo prosił o modlitwę w PE za ofiary żydowskiego ludobójstwa w Gazie?
Jakoś mi się to nie dodaje.
To że ma pochodzenie żydowskie nie znaczy że jest żydem. Po prostu bawią mnie takie ruskie boty jak Ty, albo chorzy na łeb rasiści, którzy myślą że żydzi są gorsi od Polaków a Twoim rzekomym idolem jest ktoś w żyłach kogo płynie echo "Szalom"

Jest pewna granica ile człowiek może znieść. Braun to nie karierowicz - on jest w pełni oddany Polsce - tzw patriota.
Patriotyzm nie jest z definicji pozytywny. Hitlerowcy byli Niemieckimi patriotami. Sowieci byli patriotami proletariatu sowieckiego. Braun może i jest oddanym Polsce patriotą ale też jest szkodnikiem tak oczywistym że nawet Konfederacja tylko czekała aby go wywalić.
I tylko mi nie p🤬l jak to Konfederacja to pedały i żydzi

Jestem pewien, że gdyby Polska należała do Polaków to Braun nie wahałby się ze nią oddać życia.
Może tego nie wiesz Iwan, bo wam tam w matce rosji nie uczą, ale Polska jest krajem demokratycznym, więc Polska należy do Polaków.
Pod takim przywódcą to i ja (i pewnie wielu mężczyzn) byłoby gotowych walczyć na wojnie, bo to byłoby NASZE państwo. Niestety ludzie są zbyt głupi, by to zrozumieć.
Iwan. Ty to poszedłeś na ruski kurs trollingu żeby nie walczyć na froncie przeciwko Ukrom, więc wątpię że masz jaja żeby walczyć o Polskę po stronie Polski...
ok pisowiec
podpis użytkownika
You shall not pass!I tak debile zagłosują na bonjoura...
u mnie w pracy są okazy co ciągle narzekają na ukraińców, na szczepionki, są za płatnościa tylko gotówką, że rząd ich dyma i co na kogo zagłosowali na platformę i teraz chcą na szambelana. a jak im mówię że jest partia co spełnia ich oczekiwania to mówią, że to faszyści. i jak w tym kraju ma się coś zmienić