Ale na czcionką mógł by popracować.
To.Comic Sans, czcionka godna tego wielkiego performera i rewolucjonisty.
@Bestia_z_cricolandu
W sensie że co? Żydowskie pochodzenie Brauna po jego przodkach z Tarnowa rzuciło mu się na głowę? Wątpię.
Boże dziecko. Nazywanie Idiokracji z 2006 roku starym filmem powinno dyskwalifikować Cię z posiadania konta na tym portalu.
Przecież to było prawie 20 lat temu tato xDˣᴰ
Jest pewna granica ile człowiek może znieść. Braun to nie karierowicz - on jest w pełni oddany Polsce - tzw patriota. Jestem pewien, że gdyby Polska należała do Polaków to Braun nie wahałby się ze nią oddać życia. Pod takim przywódcą to i ja (i pewnie wielu mężczyzn) byłoby gotowych walczyć na wojnie, bo to byłoby NASZE państwo. Niestety ludzie są zbyt głupi, by to zrozumieć.
Taki z niego patriota jak z króla Poniatowskiego. Ten też chciał z ruskimi realpolitik uprawiać jak oni wkraczali w "angry mode".
Akcje takie ja ta bezsensowne, co mu sfinansowano ze środków komitetu? Puszkę ze sprayem? Tak jak z tą gaśnicą w sejmie, pajac i wandal. Zero wyczucia i ogarnięcia.
Co z tego że miał rację że nie ma miejsca na jakieś chanukowe wysrywy w sejmie? Ktoś go chciał słuchać po takiej akcji? Nie miał rozumu żeby przewidzieć jak to się skończy? To jest skuteczny polityk?
Takie plakaty jak osprejował to jebią normalnie myślącego Polaka. Siedzisz sobie w domu, martwisz się czy Ci z wypłaty starczy do przeżycia jak rosną ceny, za wschodnią granicą wojna, w USA Putin zaczyna być tym lepszym, ale nie, k🤬a, plakat gdzieś tam wystawiony Cię tak sodomizuje że wysiedzieć nie możesz. Super realny problem, naprawdę...
Jeden będzie robił cyrk pod publikę, drugi skupi się na realnych funkcjach prezydenta, zwierzchnictwu sił zbrojnych i sprawdzaniu zgodności ustaw z konstytucją oraz prezentowaniu się jako głowa państwa, czyli wizytówka Polski. To nie rola prezydenta, żeby uciąć finansowanie organizacjom pro-homo.
Dlatego Braun ma 1% poparcia bo to odklejony wariat, któremu dać urząd Prezydenta to jak małpie brzytwę, a Mentzen jest katolem i konserwą, a ma poparcie na ćwierć kraju. Drobna różnica.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Ktoś go chciał słuchać po takiej akcji? Nie miał rozumu żeby przewidzieć jak to się skończy? To jest skuteczny polityk?
Gdyby nie gaśnica - mało kto wiedziałby co tam się w sejmie odp🤬la. Pewnie zrobiłby to inaczej - tylko wówczas nikt by mu nie dał głosu w mediach. Ludzie są zbyt głupi - czytają tylko nagłówki.
, drugi skupi się na realnych funkcjach prezydenta, zwierzchnictwu sił zbrojnych i sprawdzaniu zgodności ustaw z konstytucją oraz prezentowaniu się jako głowa państwa, czyli wizytówka Polski.
- a o kimże takim piszesz? O Stanowskim?
Dlatego Braun ma 1% poparcia bo to odklejony wariat, któremu dać urząd Prezydenta to jak małpie brzytwę, a Mentzen jest katolem i konserwą, a ma poparcie na ćwierć kraju.
A teraz zastanów się - czy Polska jest dobrze rządzona? Czy sprawy idą w dobrym kierunku, czy ludziom żyje się adekwatnie lepiej w proporcji do postępu, wzrostu gospodarczego? Już 80 lat po wojnie, 30 po "upadku" komuny - czy dogoniliśmy zachód?
Czy służba zdrowia działa przyzwoicie? Czy nie martwisz sie o swoją emeryturę? Czy jesteś pewien, że nie wezmą cię w kamasze?
Przecież mądrzy ludzie wybierają mądrych polityków! Prawda? Czy moze nasz klasa polityczna świadczy o głupocie społeczeństwa? Skoro wiesz, ze głupcy podejmują takie decyzje - to znaczy, że mądra decyzja jest zupełnie przeciwna.
poglądy milionów Polaków
Jaja sobie robisz? W sondażach zbiera od 0,5 do 2,5%

A 2,5% z 38 milionów to 950 tys. wliczając dzieci bez poglądów i prawa wyborczego. Do milionów raczej daleko.
[ Dodano 2025-03-18, 22:34 ]
Ciągle mnie zastanawia dlaczego Braunowi się tak "nagle" odkleiło. W miarę mądry anty-komunista student, autor wielu fajnych dokumentów o historii, pozostawał zawsze w miarę neutralny politycznie a nagle mu odj🤬o podczas wyborów samorządowych w 2014 roku i swoje politykowanie rozpoczął od okupacji budynku PKW a potem to już było tylko gorzej.
Żeby politycznie zaistnieć. Tyle i tylko tyle. Korwin-Mikke tak się wypromował, to Braun też chciał. Ale Korwin zaczynał jeszcze za komuny i wstrzelił się w lata 90-te, gdy wyrazistość, radykalizm i cięty język były pożądane po dekadach komunistycznej smuty. Dziś pełno jest takich pojebów, trudno się wybić, więc Braun ma marginalne poparcie. No i mówić do ludzi nie potrafi, mamroce tylko z głębi tej swojej brody.
Odkleiło się światu propagując tworzenie LGBT poprzez agencje USA id !! Wolę mieć dzieci nie h🤬ja w domu drugiego !! Tutaj ma idiota rację akurat !!
@Bestia_z_cricolandu
Odkleiło się światu propagując tworzenie LGBT poprzez agencje USA id !! Wolę mieć dzieci nie h🤬ja w domu drugiego !! Tutaj ma idiota rację akurat !!
No fajnie fajnie, ale co mi do tego?
I tak debile zagłosują na bonjoura...
Lepiej na ruską onucę synku?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Odmieniec myślał że będzie prezydentem Polski, albo chociaż będzie miał duże poparcie. Niestety pojebów u nas margines.
To co się nachapał to jego, niech wraca po instrukcje do moskali, w "kondominium" jak to wielokrotnie powtarzał , jest już spalony.... "AMENT"...