Odgaduję hasło: "Stop Propagandzie Zboczeńcy"
to mogło być również "STOP PROPAGANDZIE ZBOŻNYCH INACZEJ"
Odgaduję hasło: "Stop Propagandzie Zboczeńcy"
Przy początku "Z" był ten dreszczyk: pejsy czy tęcze?
Ciągle mnie zastanawia dlaczego Braunowi się tak "nagle" odkleiło. W miarę mądry anty-komunista student, autor wielu fajnych dokumentów o historii, pozostawał zawsze w miarę neutralny politycznie a nagle mu odj🤬o podczas wyborów samorządowych w 2014 roku i swoje politykowanie rozpoczął od okupacji budynku PKW a potem to już było tylko gorzej.

Ciągle mnie zastanawia dlaczego Braunowi się tak "nagle" odkleiło. W miarę mądry anty-komunista student, autor wielu fajnych dokumentów o historii, pozostawał zawsze w miarę neutralny politycznie a nagle mu odj🤬o podczas wyborów samorządowych w 2014 roku i swoje politykowanie rozpoczął od okupacji budynku PKW a potem to już było tylko gorzej.
Obejrzyj sobie stary film "Idiokracja" to się dowiesz dokąd idziemy

W sensie że co? Ż🤬dowskie pochodzenie Brauna po jego przodkach z Tarnowa rzuciło mu się na głowę? Wątpię.
Obejrzyj sobie stary film "Idiokracja" to się dowiesz dokąd idziemy Np. w Liberii prezydentem był piłkarz..
Boże dziecko. Nazywanie Idiokracji z 2006 roku starym filmem powinno dyskwalifikować Cię z posiadania konta na tym portalu.

Tacy jak Braun tylko osłabiają prawicę, bo spychają ją na manowce radykalizmów i tym samym odbierają glosy centrowe.
Skutkiem tego są wieczne rządy lewakow.
Dlatego tak brzmi uklad okrąglostołowy:
"Lewica wiecznie rządzi, a prawica ostro gada"
Albo prawica masakruje lewice w gadaniu, a lewica masakruje prawicę w dniu wyborów przy urnach.
[ Dodano: 2025-03-18, 21:38 ]
Teatr dla gojów ludzie otwórzcie oczy w sejmie (globalnie) same Ż🤬dzi siedzą…
Nieprawda, że w sejmie sami Ż🤬dzi. Jest też sporo Niemców
Oto niektorzy z nich:
Braun🇩🇪
Bosak🇮🇱
Mentzen🇩🇪
Berkowicz🇮🇱
Fritz🇩🇪
Wipler🇩🇪
Mikke🇮🇱

@Bestia_z_cricolandu
W sensie że co? Ż🤬dowskie pochodzenie Brauna po jego przodkach z Tarnowa rzuciło mu się na głowę?
.
I gasiłby swoim świaczki w Sejmia albo prosił o modlitwę w PE za ofiary ż🤬dowskiego ludobójstwa w Gazie?
Jakoś mi się to nie dodaje.
i się tak "nagle" odkleiło.
Jest pewna granica ile człowiek może znieść. Braun to nie karierowicz - on jest w pełni oddany Polsce - tzw patriota. Jestem pewien, że gdyby Polska należała do Polaków to Braun nie wahałby się ze nią oddać życia. Pod takim przywódcą to i ja (i pewnie wielu mężczyzn) byłoby gotowych walczyć na wojnie, bo to byłoby NASZE państwo. Niestety ludzie są zbyt głupi, by to zrozumieć.