i co on ma niby robić, skoro nosi poglądy milionów Polaków, ale jest ze wszystkiego wykluczany, karany, spychany na margines wszelkimi dostępnymi metodami? - musi torować sobie drogę przez barykady i to właśnie robi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:01
Cezzar napisał/a:
Odgaduję hasło: "Stop Propagandzie Zboczeńcy"
to mogło być również "STOP PROPAGANDZIE ZBOŻNYCH INACZEJ"
Cezzar napisał/a:
Odgaduję hasło: "Stop Propagandzie Zboczeńcy"
Przy początku "Z" był ten dreszczyk: pejsy czy tęcze?
@Bestia_z_cricolandu
W sensie że co? Ż__owskie pochodzenie Brauna po jego przodkach z Tarnowa rzuciło mu się na głowę? Wątpię.
Boże dziecko. Nazywanie Idiokracji z 2006 roku starym filmem powinno dyskwalifikować Cię z posiadania konta na tym portalu.
W sensie że co? Ż__owskie pochodzenie Brauna po jego przodkach z Tarnowa rzuciło mu się na głowę? Wątpię.
Cezzar napisał/a:
Obejrzyj sobie stary film "Idiokracja" to się dowiesz dokąd idziemy Np. w Liberii prezydentem był piłkarz..
Boże dziecko. Nazywanie Idiokracji z 2006 roku starym filmem powinno dyskwalifikować Cię z posiadania konta na tym portalu.
Teatr dla gojów ludzie otwórzcie oczy w sejmie (globalnie) same Ż__zi siedzą…
Ork.Fajny napisał/a:
i się tak "nagle" odkleiło.
Jest pewna granica ile człowiek może znieść. Braun to nie karierowicz - on jest w pełni oddany Polsce - tzw patriota. Jestem pewien, że gdyby Polska należała do Polaków to Braun nie wahałby się ze nią oddać życia. Pod takim przywódcą to i ja (i pewnie wielu mężczyzn) byłoby gotowych walczyć na wojnie, bo to byłoby NASZE państwo. Niestety ludzie są zbyt głupi, by to zrozumieć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie