Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-18, 21:12 59
Odgaduję hasło: "Stop Propagandzie Zboczeńców"
Zgłoś
213213 2025-03-18, 21:15 6
Cezzar napisał/a:

Odgaduję hasło: "Stop Propagandzie Zboczeńcy"

to mogło być również "STOP PROPAGANDZIE ZBOŻNYCH INACZEJ"
Zgłoś
CrystalFairy 2025-03-18, 21:16 5
Cezzar napisał/a:

Odgaduję hasło: "Stop Propagandzie Zboczeńcy"

Przy początku "Z" był ten dreszczyk: pejsy czy tęcze?
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-18, 21:17 93
I tak debile zagłosują na bonjoura...
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-03-18, 21:18 1
Ale na czcionką mógł by popracować.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-18, 21:21 35
Ciągle mnie zastanawia dlaczego Braunowi się tak "nagle" odkleiło. W miarę mądry anty-komunista student, autor wielu fajnych dokumentów o historii, pozostawał zawsze w miarę neutralny politycznie a nagle mu odj🤬o podczas wyborów samorządowych w 2014 roku i swoje politykowanie rozpoczął od okupacji budynku PKW a potem to już było tylko gorzej.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-03-18, 21:25 25
Ork.Fajny napisał/a:

Ciągle mnie zastanawia dlaczego Braunowi się tak "nagle" odkleiło. W miarę mądry anty-komunista student, autor wielu fajnych dokumentów o historii, pozostawał zawsze w miarę neutralny politycznie a nagle mu odj🤬o podczas wyborów samorządowych w 2014 roku i swoje politykowanie rozpoczął od okupacji budynku PKW a potem to już było tylko gorzej.

Zgłoś
onucek 2025-03-18, 21:26 20
Mój kandydat <3
Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 21:27 11
Ork.Fajny napisał/a:

Obejrzyj sobie stary film "Idiokracja" to się dowiesz dokąd idziemy Np. w Liberii prezydentem był piłkarz..
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-18, 21:30 18
@Bestia_z_cricolandu
W sensie że co? Ż🤬dowskie pochodzenie Brauna po jego przodkach z Tarnowa rzuciło mu się na głowę? Wątpię.

Cezzar napisał/a:

Obejrzyj sobie stary film "Idiokracja" to się dowiesz dokąd idziemy Np. w Liberii prezydentem był piłkarz..

Boże dziecko. Nazywanie Idiokracji z 2006 roku starym filmem powinno dyskwalifikować Cię z posiadania konta na tym portalu.
Zgłoś
Sztruks 2025-03-18, 21:33 31
Teatr dla gojów ludzie otwórzcie oczy w sejmie (globalnie) same Ż🤬dzi siedzą…

Zgłoś
Babosz 2025-03-18, 21:34 21
Fakty są takie, że w polityce liczy się skuteczność, a nie ostre gadanie czy prowokacje.

Tacy jak Braun tylko osłabiają prawicę, bo spychają ją na manowce radykalizmów i tym samym odbierają glosy centrowe.
Skutkiem tego są wieczne rządy lewakow.

Dlatego tak brzmi uklad okrąglostołowy:
"Lewica wiecznie rządzi, a prawica ostro gada"
Albo prawica masakruje lewice w gadaniu, a lewica masakruje prawicę w dniu wyborów przy urnach.

[ Dodano: 2025-03-18, 21:38 ]
Sztruks napisał/a:

Teatr dla gojów ludzie otwórzcie oczy w sejmie (globalnie) same Ż🤬dzi siedzą…

Nieprawda, że w sejmie sami Ż🤬dzi. Jest też sporo Niemców
Oto niektorzy z nich:
Braun🇩🇪
Bosak🇮🇱
Mentzen🇩🇪
Berkowicz🇮🇱
Fritz🇩🇪
Wipler🇩🇪
Mikke🇮🇱
Zgłoś
Konto usunięte 2025-03-18, 21:43 6
Ork.Fajny napisał/a:

@Bestia_z_cricolandu
W sensie że co? Ż🤬dowskie pochodzenie Brauna po jego przodkach z Tarnowa rzuciło mu się na głowę?
.

I gasiłby swoim świaczki w Sejmia albo prosił o modlitwę w PE za ofiary ż🤬dowskiego ludobójstwa w Gazie?
Jakoś mi się to nie dodaje.
Zgłoś
zn506 2025-03-18, 21:47 31
Ork.Fajny napisał/a:

i się tak "nagle" odkleiło.

Jest pewna granica ile człowiek może znieść. Braun to nie karierowicz - on jest w pełni oddany Polsce - tzw patriota. Jestem pewien, że gdyby Polska należała do Polaków to Braun nie wahałby się ze nią oddać życia. Pod takim przywódcą to i ja (i pewnie wielu mężczyzn) byłoby gotowych walczyć na wojnie, bo to byłoby NASZE państwo. Niestety ludzie są zbyt głupi, by to zrozumieć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie