Widziałem gościa z zajebistym irokezem kilka tygodni temu.
Tyle, że był na bank po prostu jakimś zjebem, alterglobalistą, weganinem, freganinem k🤬a czy indianinem. Prawdziwych punków juz nie ma
Tyle, że był na bank po prostu jakimś zjebem, alterglobalistą, weganinem, freganinem k🤬a czy indianinem. Prawdziwych punków juz nie ma
Prawie już wymarły gatunek, pamiętam jak u mnie na osiedlu się napieprzali ze skinami

Kurde. Pamiętam jak uczyłem się w Ełku. Coraz spiny punków i skinów na dworcu PKS/PKP. To były czasy.
punki dzisiaj to mają na karku 40+, dzieci na utrzymaniu i siedzą w korporacjach narzekając na menagera. Wiem, bo sam taki episod w życiu przeżyłem.
Gdyby nie covid i zwolnienie pewnie do dziś tkwiłbym w akwarium pod butem jakiegoś psychotycznego życiowego pedanta. Na moje szczęście z ojcem elektrykę kładłem od dziecka, powrót do śrubokręta i młotka odjął mi psychicznie z 15 lat
Gdyby nie covid i zwolnienie pewnie do dziś tkwiłbym w akwarium pod butem jakiegoś psychotycznego życiowego pedanta. Na moje szczęście z ojcem elektrykę kładłem od dziecka, powrót do śrubokręta i młotka odjął mi psychicznie z 15 lat

keisats napisał/a:
Dokładnie tak jak piszesz, ostatnio prawdziwych punkoli widziałem w latach 90-tych, zdarzyło się wychlać jabola z nimi w centrum miasta - ja wtedy metalowiec.
Ostatnio na YT widziałem amatorski filmik z jakiegoś punkowego koncertu, rozwaliło mnie to że była to impreza wyłącznie dla zaszczepionych - czyli każdy na tym filmiku był pozerem bo prawdziwy punkol zawsze płynął pod prąd i nigdy by nie zrobił tego czego żąda od niego rząd.
keisats napisał/a:
To podaj definicję "prawdziwego punka" koleżko chętnie zobaczę.

Sawix napisał/a:
Armia , tylko armia , do dzisiaj
"Opowieść zimowa" - od 25 lat
Kolaboranci.
Co to k🤬a jest? To jakiś odłam lgbt? Uśmiałem się na widok tych pojebów.