Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.

[ Dodano: 2025-03-21, 08:30 ]
Serio?

[ Dodano: 2025-03-21, 08:32 ]
dopisujecie wszędzie ideolo,
I to jest właśnie moment, gdy ideolo dogania życie i wali głupie k0biety w ryj

Chronienie kobiet trzeba by zacząć od odebrania im praw wyborczych, bo to one najgłośniej darły p🤬de, że to biedni ludzie, refuges welcome.
Nic dodać nic ująć
"Ale ja chce mieć trochę spokoju i ciszy tak,, tak, niesteety jesteś tutaj, Proszę, idż i zostaw mnie w spokoju, sp🤬alaj powiedziałam, daj mi spokój, naprawdę" coś w ten deseń"
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaMam wrażenie, że dopisujecie wszędzie ideolo, bo to jest na topie, to się sprzedaje, a i piwka za to można dostać.
Irytujące to jest, bo argument powtarzany setki razy traci na wartości 🤦♀️
Serio?
Niestety Jo, serio. Też nad tym ubolewam. Ty zapewne jesteś w tej części kobiet, która widzi co się dzieje na zachodzie i wyciąga prawidłowe wnioski, natomiast istnieje spora grupa fajnopolek które nie chcą zauważyć problemu. Bo biedni migranci siedzą pod płotem w lesie i marzną... Potem będą zdziwione gdy ci sami migranci będą ganiali je z fujarami na wierzchu.
Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.
No tak. To przepraszam nie wyszło, zmieniłem pogląd. Buziaczek dla murzynka i ładnie poprosić żeby wrocil do siebie. Niestety ale czasem podejmowanie decyzji wiąże się z konsekwencjami
@
: ideologia multikulti też jest i wynika z twardych danych że za 85% przestępstw seksualnych odpowiadają tacy jak na filmiku🙎 do tego 75% przestępstw na tle rabunkowym również jest wyrządzanych przez szmatogłowych i tych w kolorze ziemi do kwiatków. badania dotyczą Europy zachodniej. Także kochaniutka zastanów się czy taka ideologia która prezentujemy w większości na sadolu i nie tylko. jest całkowicie na miejscu. Pozdrawiam
Ale ja rozumiem sedno problemu. Nie zgadzam się z tymi multi-wartosciami!
Tylko tutaj się właściwie WSZYSTKO sprowadza do jednego... To irytujące.
Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.
Nie, poprostu lewackie debile to w większości zbyt tolerancyjne pół mózgi bez wiedzy o czymkolwiek, łatwo nimi sterować i wykorzystywać do walki przeciw tym którzy chcą bronić swojego kraju przed napływem jeszcze gorszego gówna od lewaków