Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Syn_Milionera 2025-03-21, 2:14 120
Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.
Zgłoś
N7 2025-03-21, 2:29 38
Syn_Milionera napisał/a:

Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.

i chyba własnie jej to bokiem wyszło
Zgłoś
Roskosmos 2025-03-21, 2:29 51
Dla tych co nie dali się zgermanizować już tłumaczę, last mich in ruhe znaczy - zostaw mnie w spokoju, a nie - wyr🤬aj mnie
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-21, 5:46 22
Syn_Milionera napisał/a:

No i właśnie tu jest pies pogrzebany... Nasze zmywary, w dużej części też aż przebierają nogami, żeby jak najwięcej małp z ogromnymi k🤬sami nawpuszczać. A potem będzie płacz i kwik.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-21, 6:17 24
Jak tak dalej pójdzie to niedługo znowu będzie można strzelać legalnie do cz🤬chów xD
Zgłoś
BambiPMT 2025-03-21, 6:46 14
N7 napisał/a:

i chyba własnie jej to bokiem wyszło

Albo dupą weszło.
Zgłoś
Arathnmor 2025-03-21, 7:05 3
Roskosmos napisał/a:

Dla tych co nie dali się zgermanizować już tłumaczę, last mich in ruhe znaczy - zostaw mnie w spokoju, a nie - wyr🤬aj mnie

I delikwent niby rozumie różnicę? Tak seksownie do niego szprecha przecież.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
mygyry 2025-03-21, 7:13 49
Chronienie kobiet trzeba by zacząć od odebrania im praw wyborczych, bo to one najgłośniej darły p🤬de, że to biedni ludzie, refuges welcome.
Zgłoś
DupaJasiu123 2025-03-21, 7:20 5
Zdesperowany murzyn aby tyle złomu gonić.
Zgłoś
Clistwood 2025-03-21, 7:21 4
Baby to maja humory a w szczególności lewaczki.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-21, 7:27 12
Mam wrażenie, że dopisujecie wszędzie ideolo, bo to jest na topie, to się sprzedaje, a i piwka za to można dostać.
Irytujące to jest, bo argument powtarzany setki razy traci na wartości 🤦‍♀️

[ Dodano: 2025-03-21, 07:27 ]
Shaolin_Majster napisał/a:

No i właśnie tu jest pies pogrzebany... Nasze zmywary, w dużej części też aż przebierają nogami, żeby jak najwięcej małp z ogromnymi k🤬sami nawpuszczać. A potem będzie płacz i kwik.

Serio?
Zgłoś
Love_is_Love 2025-03-21, 7:34 20
Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.

Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.
Zgłoś
DupaJasiu123 2025-03-21, 8:17 14
Love_is_Love napisał/a:

Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.

Ale jak im się mówi co z czym i dlaczego to nie dociera, później płacz i lament.
Zgłoś
Black_Hole 2025-03-21, 8:22 5
Tak to typowa lewica niemiecka nie dadzą się dotknąć i też z nimi normalnie nie porozmawiasz. 90% których znam łyka tabletki antydepresyjne lub przeciwlękowe ojca zazwyczaj nie było lub był kompletna fajtulapa którego stara zdradzała a tutaj normalny czarnuszek sobie chodzi chce zagadać nic złego nie ma na myśli pewne a ta każe mu sp🤬alac. Gdzie ta tolerancja 😁?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie