Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.
i chyba własnie jej to bokiem wyszło

Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.
No i właśnie tu jest pies pogrzebany... Nasze zmywary, w dużej części też aż przebierają nogami, żeby jak najwięcej małp z ogromnymi k🤬sami nawpuszczać. A potem będzie płacz i kwik.
i chyba własnie jej to bokiem wyszło
Albo dupą weszło.
Dla tych co nie dali się zgermanizować już tłumaczę, last mich in ruhe znaczy - zostaw mnie w spokoju, a nie - wyr🤬aj mnie
I delikwent niby rozumie różnicę? Tak seksownie do niego szprecha przecież.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettIrytujące to jest, bo argument powtarzany setki razy traci na wartości 🤦♀️
[ Dodano: 2025-03-21, 07:27 ]
No i właśnie tu jest pies pogrzebany... Nasze zmywary, w dużej części też aż przebierają nogami, żeby jak najwięcej małp z ogromnymi k🤬sami nawpuszczać. A potem będzie płacz i kwik.
Serio?
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.
Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.
Ale jak im się mówi co z czym i dlaczego to nie dociera, później płacz i lament.