Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.
Wygląda jak krowa na pastwisku, to będzie traktowana przez przybyszów jak trzoda chlewna. Niemców mi nie żal. Jak chcieli tak mają.
Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.
Od prawie 40lat jeżdżę do Niemiec regularnie tam zawsze młode dziewczyny w pewnym wieku mają taką stylówkę bez względu na poglądy, potem większości na szczęście przechodzi.
No i właśnie tu jest pies pogrzebany... Nasze zmywary, w dużej części też aż przebierają nogami, żeby jak najwięcej małp z ogromnymi k🤬sami nawpuszczać. A potem będzie płacz i kwik.
Nieeeeeee. Tacy debile jak Ty mają jakieś kompleksy związane z małymi siurkami i patologicznie wmawiacie sobie że wina kobiet. Natomiast prawda jest taka że Tobą się nikt nie interesuje bo nie masz za grosza osobowości wartej spędzenia więcej jak 5 minut w tym samym pokoju... Jęczenie na sadisticu że rzekomo "nasze zmywary" już tylko czekają na wielkie hebanowe siurki jest tylko na to dowodem. Nie jestem fanem tego zwrotu bo używają go tępe jak buty lewicowe szury ale jesteś dobrym przykładem tak zwanego "incela".
Kiedy u nas wyginą analfabeci i przestaniemy oglądać spacje przed pytajnikiem?
Nieeeeeee. Tacy debile jak Ty mają jakieś kompleksy związane z małymi siurkami i patologicznie wmawiacie sobie że wina kobiet. Natomiast prawda jest taka że Tobą się nikt nie interesuje bo nie masz za grosza osobowości wartej spędzenia więcej jak 5 minut w tym samym pokoju... Jęczenie na sadisticu że rzekomo "nasze zmywary" już tylko czekają na wielkie hebanowe siurki jest tylko na to dowodem. Nie jestem fanem tego zwrotu bo używają go tępe jak buty lewicowe szury ale jesteś dobrym przykładem tak zwanego "incela".
No debil. Bardzo rzeczowa analiza mojej osobowości, tudzież rozmiaru mojego przyrodzenia.
Jakiej użyłeś metodologii geniuszu? Rybie jelita Ci to powiedziały, czy może gmerałeś w swoim pampersie?
Jeśli z czymś się nie zgadzasz, to czekam na rzeczowe argumenty, natomiast jeśli jesteś sfrustrowany i musisz się rozładować, to sklep sobie konika i się zdrzemnij.
Od prawie 40lat jeżdżę do Niemiec regularnie tam zawsze młode dziewczyny w pewnym wieku mają taką stylówkę bez względu na poglądy, potem większości na szczęście przechodzi.
Niektórym nie przechodzi i na starość też się tak noszą.
"Kiedy u nas ?"
Kiedy u nas wyginą analfabeci i przestaniemy oglądać spacje przed pytajnikiem?
Czepiasz sie.
Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.
Tylko w wypadku ciapatych mordę drą kobiety a potem na nas, mężczyznach będzie obowiązek się z tym gównem babrać.
Standard żeński, narobić problemów drąc ryja o równouprawnieniu a gdy robi się c🤬jnia ratunku gdzie prawdziwi mężczyźni.