👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mimo tego,iż nie jestem fanem psów.
Mam nadzieję że sprawca tegoż czynu poniesie konsekwencje.
Choć nie wróżę szczeniakom długiego żywota.
Mam nadzieję że sprawca tegoż czynu poniesie konsekwencje.
Choć nie wróżę szczeniakom długiego żywota.
sothis napisał/a:
Ciekawe, jaki to jest człowiek na żywo. Janku, ile masz lat? Kim ty jesteś?
Z twarzy był podobny zupełnie do nikogo, szkodnik jakich mało bo spłodzony był nogą

A tak na poważnie jaką trzeba być krową żeby znęcać się nad zwierzętami,
Janlew wiesz co jest w tym najlepsze że gdyby żula nie wyprzedził pies na schodach
to żul byłby twoim ojcem

ok koty to ja rozumiem. Koty mozna a nawet powinno sie utylizowac ale nie pieski :/
JaTylkonaChwile napisał/a:
ok koty to ja rozumiem. Koty mozna a nawet powinno sie utylizowac ale nie pieski :/
Koty są fajne

Ale pieski też są fajne. Lubię zwłaszcza dobermany, kochane, wierne i cierpliwe kluchy. Oj cierpliwe. Za dzieciaka wyrywałem jednemu regularnie wąsy i próbowałem na nim jeździć

I zamiast oddac gdzies indziej.... to oddali wlascicielowi a jutro rano znowu to samo .XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie