W policji jak na budowie - jeden pracuje, reszta patrzy
Zdjęcie zrobione na warszawskich Bielanach. Podkreślam
ironię, napinaczom dziękuję.
n................e
2011-08-31, 15:38
bo oni się dopiero uczą kierować ruchem, widziałem kilka razy ja to robili, kiedyś uczyli się na Żeromskiego, teraz się przenieśli tutaj.
to jest tzw. "Ekipa Banana" jeden robi, reszta się op🤬la....
@ nieodwracalne
na Zeromskiego tez stoja
Śmiać to się można z tych baranów co zdali prawko za 1 podejściem a pytania na teorię wykuli na pamięć (1A, 2BC, 3AC...) a jak zobaczą policjanta kierującego ruchem to baranieją i blokują ruch na skrzyżowaniu nie wiedząc co począć...
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
G................2
2011-09-01, 9:49
no dokładnie. i prędkość spada do 30-40 km/h , czasem jak jest korek to albo jakiś woźnica z końmi albo radiowóz
Codziennie rano tamtędy jadę do pracy

pozdrowienia dla panów policjantów
Nie tylko bielany okupują ....u mnie na grochowie i na bronxsie tez ich qrwa widziałem ....jestem zawodowym kierowcą i jak ich qrwa widzę to mam ochote ich rozjechać ,zrobić zdjęcia w wrzucić na sadolaaaaaaaa ^^ (takie małe marzenie

)
J................o
2011-09-05, 2:28
Wow, ewenement, pierwszy raz widzę rowerzystę, ktory zlazł z roweru żeby przejść przez pasy.
Jeszcze nigdy nie spotkałem policjanta kierującego ruchem w sposób opisany w kodeksie. Zawsze po prostu machają w stylu "ty, ty, no ty, jedziesz!".
s................9
2011-09-08, 11:30
Up
Bo mają wyj🤬e na ten kodeks a po drugie mało kto by ich wtedy zrozumiał ;]
l................s
2011-09-08, 13:37
@bloodwar
smiac to sie mozna z tych co zdali za >5 razem i dalej nie potrafia jezdzic
a wracajac do tematu, to nigdy nie widzialem tylu dz🤬k na jecdnej ulicy
Za policją stoi zielony daewoo tico za nim jest bar o wdzięcznej nazwie "bar 2001" - polecam kebaba z frytkami za 13zł <mniam>
Ja to polecam postać czasami pod Serpolem obok tego kebaba. Tam czasami się czai Jacek Bokser który pod Serpolem się trzęsie jak nie ma 2,5zł na browara, albo 5,5zł na jabczoka.
podpis użytkownika
Jak zdobędę Uran to macie przej🤬e!