Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
"Poj🤬o cie ?" Kierowca busa słusznie op🤬lony

"Patrzcie jak sp🤬olił"

Edit:

Dam napisy jakby ktoś nie słyszał

-Poj🤬o cie ?!
-co ty chcesz, co ty odwalasz ?
-co ty odwalasz ?!
-chłopie chcesz żyć to jedź sobie spokojnie
-chcesz pan żyć ? (tutaj typek pokazuje klamkę) coś pan robi ?
-nie wiem skręcam a ty co ?
-a ty na mnie jedziesz k🤬a c🤬ju
-sp🤬alamy k🤬a
Zgłoś
irish 2011-11-01, 22:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Black Snake 2011-11-01, 22:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tyler. 2011-11-01, 22:47 1
Zgłoś
Black Snake 2011-11-01, 23:17
Tyler., 18-sto latków? Ja akurat jestem najmłodszy i mam 16 lat. Reszta od 20-41 -.-
Zgłoś
~Angel 2011-11-01, 23:20 2
Black Snake napisał/a:

Tyler., 18-sto latków? Ja akurat jestem najmłodszy i mam 16 lat. Reszta od 20-41 -.-

o mamy kłamczuszka

2.2. W celu dokonania rejestracji należy zaakceptować Regulamin, a potem w odpowiednim formularzu podać: login (przyszła nazwa Użytkownika), poprawny adres e-mail, hasło, płeć oraz datę urodzenia. Podanie nieprawdziwego wieku w celu uzyskania dostępu do działu dla dorosłych skutkuje blokadą konta.
Zgłoś
MASTERVOLUME 2011-11-01, 23:21
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-01, 23:46
@bloodwar, tnemyrepske

gdzie wy tam swiatla widzicie bo chyba slepy jestem. typ mu ewidentnie droge zajechal, tym bardziej, ze wjechal na skrzyzowanie z podporzadkowanej i jak ten agresor juz byl widoczny zza autobusu. wyprzedzanie na przejsciu tez to za bardzo nie bylo, bo wyprzedzil tylko busa stojacego na przystanku kilkanascie metrow przed przejsciem. jedyne co mu mozna zarzucic to pewnie tylko za duza predkosc
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-02, 0:34
Takiego to za jaja tylko! po co ma broń? żeby straszyć innych? od takich spraw jest ubezpieczalnie a nie jakiś baran co "r" nie potrafi wymówić!
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-02, 0:58
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-02, 8:51 1
Zgłoś
Azazel91 2011-11-02, 9:12
Zgłoś
Kakutniaczek 2011-11-02, 11:22
Bez pistoletu na kuleczki, też jesteś taki chojraczek ?

I nie pokazuj do kamery, tylko przyłóż do główki i zrób przysługę społeczeństwu
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-02, 13:17
Zgłoś
Black Snake 2011-11-02, 17:38
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-02, 17:41
Black Snake, w końcu się ujawniłeś z wiekiem, no cóż.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem