Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
ufok 2025-09-14, 8:54 2
I gdzieś na świecie mają jednego Majtaczaka mniej
Zgłoś
kranik123 2025-09-14, 9:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
schum84 2025-09-14, 9:33
ja mysle, ze kierownik mercedesa przezyl, bez przesady, nie wyglada to tak powaznie
Zgłoś
Youlosewithme 2025-09-14, 9:39
Strefa zgniotu na tylnej klapie
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-14, 9:42 2
Adae napisał/a:

W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.

A gdzie Ty tak śmigasz, bo tutaj jest niewiele miejsc, gdzie wolno tyle polecieć.
Prawie wszędzie stoją ograniczenia znakami, które znoszą ogólną zasadę, że w Niemczech nie ma ograniczenia prędkości na autostradach.
Jak błyśnie na autostradzie, to się dowiesz jaki mają cennik.

[ Dodano 2025-09-14, 09:58 ]
jkllll485 napisał/a:

Jakoś w styczniu na Daleszycach będzie promocyjna cena na tego Mercedesa. Weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz, czemu Polacy sprowadzają ten chłam ze Stanów. Kiedyś auto z odpalonymi poduszkami i kurtynami było bee nie mówiąc o uszkodzeniach karoserii gdy takie coś przyjeżdżało do Polski np z Niemiec. Dzisiaj patrząc na różnych stronach oferujących sprowadzenie złomu do Polski jest spust w bawełnę.

Ludzie nie kupują tego złomu, bo chcą, tylko dlatego, że muszą.
Mielonkę kupuje się dla papierów na składaka z 50 zmielonych, albo jednego kradzionego.
Z takimi papierami będzie można to zarejestrować.
Kupujący nie potrzebuje tego złomu, tylko papiery.

[ Dodano 2025-09-14, 10:00 ]
schum84 napisał/a:

ja mysle, ze kierownik mercedesa przezyl, bez przesady, nie wyglada to tak powaznie

Handlujesz samochodami powypadkowymi?
Zgłoś
Quassar 2025-09-14, 10:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Black_Hole 2025-09-14, 10:38 1
Adae napisał/a:

W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.

Twój gruchot na polskich blachach tyle uderza ale w gta. Wstawaj bo wyro obszczane. Co najwyżej jechałeś na szparagi do Niemieckiego Pana.
Zgłoś
Pawehan 2025-09-14, 10:38
No u nich chyba nie ma autostrad bez ograniczeń.
Zgłoś
Batman_ 2025-09-14, 10:54
Szybko ale bezpiecznie
Zgłoś
smc 2025-09-14, 10:57 1
W takim Brabusie z 700KM wrażenia z prędkości 260km/h są jak w Skodzie przy 90km/h. Tak więc siedząc w środku nie masz poczucia czegoś wyjątkowego. Wiele lat tak jeździłem, nie dla emocji, a dla zaoszczędzenia czasu.

Jednak dopiero gdy przed sobą jakiś randomów w gruzach, pojawia się ryzyko. A w Polsce, to już masakra.

Moim zdaniem powinien być zakaz wjazdu ciężarówek i autobusów itp na autostrady. Nie na darmo nazywa się ona DROGĄ SZYBKIEGO RUCHU.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-09-14, 11:15
smc napisał/a:

Moim zdaniem powinien być zakaz wjazdu ciężarówek i autobusów itp na autostrady. Nie na darmo nazywa się ona DROGĄ SZYBKIEGO RUCHU.

Wystarczyłby zakaz wyprzedzania przez tiry na autostradzie z mniej niż trzema pasami.
Ktoś o tym mówił w mediach ze 2 lata temu, ale na gadaniu się skończyło.

[ Dodano: 2025-09-14, 11:17 ]
Black_Hole napisał/a:

Twój gruchot na polskich blachach

Tak z ciekawości spytam: czy według ciebie obce blachy np. niemieckie podnoszą status auta?
Zgłoś
smc 2025-09-14, 11:46
TwójCzarnyPan napisał/a:

Wystarczyłby zakaz wyprzedzania przez tiry na autostradzie z mniej niż trzema pasami.
Ktoś o tym mówił w mediach ze 2 lata temu, ale na gadaniu się skończyło.

Obowiązuje taki zakaz, ale nikt go nie przestrzega, bo wystarczy jeden przeładowany zestaw z 75km/h i masz korek po horyzont.
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-09-14, 12:12
Seegore.com fajna stronka, mocne filmy, konkurencja dla sadola. Polecam
Zgłoś
alekoleś 2025-09-14, 12:38
Nie wiem czemu, ale w Tetrisa bym pograł. 🤪
Zgłoś
pSTANLEY 2025-09-14, 14:55 2
Adae napisał/a:

Jeżdżę tam dosyć regularnie więc śmiem stwierdzić że bredzisz. Prawie wszędzie są już ograniczenia prędkości, a jeśli ich nie ma to większość dnia ruch jest taki że ma się szczęście jeśli da się jechać 130 bez ciągłego hamowania. Prawie nikt tam tak szybko nie jeździ więc jazda z taką prędkością na dłuższą metę jest strasznie męcząca i nie płynna. Tak, jest to bardzo duża prędkość jeśli pojazdy obok poruszają się ponad 100km/h wolniej i twój brak wyobraźni oraz przechwałki tego nie zmienią.

[ Dodano: 2025-09-14, 14:57 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tak z ciekawości spytam: czy według ciebie obce blachy np. niemieckie podnoszą status auta?

Ja zawsze myślałem że to polskie blachy podnoszą status bo u nas samochody są droższe

[ Dodano: 2025-09-14, 14:59 ]
smc napisał/a:

Ty zdajesz sobie sprawę z tego że autostrady zbudowane są nie po to żebyś sobie mógł jechać nad morze lub odwiedzić ciocię, ale głównie właśnie dla tych tirów?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem