Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
Puczysta 2025-09-13, 23:50 35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-09-13, 23:53 3
Ale się wkomponował
Zgłoś
Janko 2025-09-14, 0:24 3
Szybko się jeździ i szybciej kończy taką jazdę
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-14, 0:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adae 2025-09-14, 1:43 2
W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.
Zgłoś
JanXXIV 2025-09-14, 1:48
Zgłoś
Hexlord 2025-09-14, 1:59 1
Fuck you dumb ass. Xd
Zgłoś
majeńka 2025-09-14, 2:24 2
Adae napisał/a:

W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.

A ile razy już zginąłeś na ciężarówkach jadących rozsądnie?
Zgłoś
pajakziom 2025-09-14, 2:50 4
Adae napisał/a:

Twoja furka pewnie 150 złapać nie może ale pomarzyć zawsze warto
Zgłoś
Buchajstos 2025-09-14, 3:51 4
Raczej nie zginął przez dużą prędkość ale przez jej gw🤬towne wytracenie.
Zgłoś
krokodyl_Hans 2025-09-14, 5:38 10
Zgłoś
jkllll485 2025-09-14, 5:55
Jakoś w styczniu na Daleszycach będzie promocyjna cena na tego Mercedesa. Weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz, czemu Polacy sprowadzają ten chłam ze Stanów. Kiedyś auto z odpalonymi poduszkami i kurtynami było bee nie mówiąc o uszkodzeniach karoserii gdy takie coś przyjeżdżało do Polski np z Niemiec. Dzisiaj patrząc na różnych stronach oferujących sprowadzenie złomu do Polski jest spust w bawełnę.
Zgłoś
jurton81 2025-09-14, 6:40
Wyślę że zdarzył się schylić
Zgłoś
turor 2025-09-14, 8:45 1
No fucking way bro.

Sebixy kochane, to samo tylko po polsku poproszę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem