📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:54

W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.
Adae napisał/a:
A ile razy już zginąłeś na ciężarówkach jadących rozsądnie?W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.
Adae napisał/a:
W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.
Twoja furka pewnie 150 złapać nie może ale pomarzyć zawsze warto
Raczej nie zginął przez dużą prędkość ale przez jej gw🤬towne wytracenie.
Jakoś w styczniu na Daleszycach będzie promocyjna cena na tego Mercedesa. Weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz, czemu Polacy sprowadzają ten chłam ze Stanów. Kiedyś auto z odpalonymi poduszkami i kurtynami było bee nie mówiąc o uszkodzeniach karoserii gdy takie coś przyjeżdżało do Polski np z Niemiec. Dzisiaj patrząc na różnych stronach oferujących sprowadzenie złomu do Polski jest spust w bawełnę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie