Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:18
Anal_Intruder_69 2025-11-01, 9:52 4
Black_Hole napisał/a:

Cos pięknego coś pięknego! Wiedza tajemna inicjacji butloszczocha. A powiedz mi gdzie piorą swoje ubrania? A reszta lamusów dupa cicho co się oburzyły na twój prawdziwy wywód

Odpowiedź jest prosta:
Nie piorą.
Miłej soboty
Zgłoś
MDR 2025-11-01, 11:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Smuga50 2025-11-01, 13:41 1
Veliturałkę napisał/a:

Niewdzięczny jest a ciężki na pewno nie, każdy kto nie potrafi znaleźć innej pracy idzie na ciężarówki, zrobi prawko i jeździ u dziada, kąpie się raz na tydzień i woli spać w budzie niż z własną żoną. A żeby poprawić sobie ego urządzi sobie raz na jakiś czas wyścigi na ekspresówce z innym kierowcą jadącym o 0,1 km/h wolniej pod górkę 🤦

Bez tych "butloszczochóf" nie miałbyś co żreć, imbecylu.

P.S. Nie jestem kierowcą "TIRa" choć kilka lat woziłem farmaceutyki dużą izotermą 3,5t.
Zgłoś
Artek5636 2025-11-01, 14:05 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Suche_gacie_na_dnie_rzeki 2025-11-01, 15:50
Zgłoś
nanterrek 2025-11-01, 17:12
Zgłoś
tatko 2025-11-01, 17:15 1
Zgłoś
420710247365 2025-11-01, 18:35
nanterrek napisał/a:

to pochwal się jaki zawód wykonujesz, wnioskuję po twoich wypocinach że bardzo trudny i ambitny

Jestem neurochirurgiem po specjalizacji drugiego stopnia, oczywiście.
Popieram walkę Ukrainy z faszystowskim najeźdźcą, rozbawiło mnie fizyczne podobieństwo typa do ukraińskiego prezydenta, to wszystko, yo!
Zgłoś
JamesCapsel 2025-11-01, 18:43 1
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-11-01, 20:10 1
Zgłoś
Veliturałkę 2025-11-01, 22:39 2
Smuga50 napisał/a:

Bez tych "butloszczochóf" nie miałbyś co żreć, imbecylu.
P.S. Nie jestem kierowcą "TIRa" choć kilka lat woziłem farmaceutyki dużą izotermą 3,5t.

Standardowy tekst internetowego imbecyla. Uwierz miałbym co jeść. Każdy obejdzie się bez hiszpańskich pomidorów, ziemniaków z Niemiec i greckiej czy włoskiej oliwy.
Zgłoś
JamesCapsel Wczoraj 5:48 1
Veliturałkę napisał/a:

Standardowy tekst internetowego imbecyla. Uwierz miałbym co jeść. Każdy obejdzie się bez hiszpańskich pomidorów, ziemniaków z Niemiec i greckiej czy włoskiej oliwy.

Straszne jest to że ty w to wierzysz, to sprawia że wydajesz się człowiekiem bardzo głupim. Miejmy nadzieję że się nie mnożysz.
Zgłoś
esa Wczoraj 10:16
Zgłoś
Veliturałkę Wczoraj 12:26
JamesCapsel napisał/a:

Straszne jest to że ty w to wierzysz, to sprawia że wydajesz się człowiekiem bardzo głupim. Miejmy nadzieję że się nie mnożysz.

Jeżeli ty nie potrafisz przeżyć bez zagranicznych dóbr to coś jest z tobą nie tak a nie ze mną 🤣
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem