Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dennissliwa 2024-01-12, 21:18 3
Taka nie za bystra
Zgłoś
Agoreth 2024-01-12, 21:22 35
Przepalona żarówka, wysiadając prawie p🤬lnęła drzwiami w auto. Wysiadła na środku drogi, żeby sobie przednią szybę wytrzeć ręką i zostawiła na luzie na górce. Kto to r🤬a?
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-01-12, 23:43 23
Agoreth napisał/a:

Przepalona żarówka, wysiadając prawie p🤬lnęła drzwiami w auto. Wysiadła na środku drogi, żeby sobie przednią szybę wytrzeć ręką i zostawiła na luzie na górce. Kto to r🤬a?

Nie znasz się ! Właśnie do r🤬ania zajebista, bo nie za bystra, można ją w c🤬ja robić i urabiać jak ciastolinę a ona wszystko łyknie (dosłownie i w przenośni).

Ja popełniłem ten błąd życiowy że za żonę wziąłem sobie inteligentną kobietę... (tak wiem jak to brzmi ) i rozwód...
Teraz spotykam się tylko z pustakami, pokroju Dżesiki, Oliwki, Sandry Magdaleny... i życie jest o wiele prostsze !
Polecam.

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Brackibrat 2024-01-13, 0:06
czemu mnie nie dziwi że to Rosja
Zgłoś
Brutalne_Bydle 2024-01-13, 0:44 3
fajnie jej przyblokował, żeby nie dała rady wejść
Zgłoś
Montana1 2024-01-13, 0:51
Tu miała być reklama ale nie ma, więc scrolluj dalej

podpis użytkownika

Podpis (max. 250 znaków):
Zgłoś
Agoreth 2024-01-13, 2:15 4
psotny_fiutek napisał/a:

Nie znasz się ! Właśnie do r🤬ania zajebista, bo nie za bystra, można ją w c🤬ja robić i urabiać jak ciastolinę a ona wszystko łyknie (dosłownie i w przenośni).
Ja popełniłem ten błąd życiowy że za żonę wziąłem sobie inteligentną kobietę... (tak wiem jak to brzmi ) i rozwód...
Teraz spotykam się tylko z pustakami, pokroju Dżesiki, Oliwki, Sandry Magdaleny... i życie jest o wiele prostsze !
Polecam.

Jeśli masz powyżej 100 iq, to pukanie takich tępych rur jest już małym kroczkiem w stronę zoofilii.
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-01-13, 7:04 1
Agoreth napisał/a:

Jeśli masz powyżej 100 iq, to pukanie takich tępych rur jest już małym kroczkiem w stronę zoofilii.

Czego się nie robi by zamoczyć

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
BękartProboszcza 2024-01-13, 7:38 3
psotny_fiutek napisał/a:

Polecam.

Gorzej jako Ci wyjdzie z tego jakiś brajanek i będziesz musiał z takim pustakiem żyć. I tak źle i tak niedobrze .
Zgłoś
darek1234 2024-01-13, 10:57 1
BękartProboszcza napisał/a:

Gorzej jako Ci wyjdzie z tego jakiś brajanek i będziesz musiał z takim pustakiem żyć. I tak źle i tak niedobrze .

Kolega wyprowadził się od matki dziecka, bo ta poznała jakiegoś cepa. Żyło mu się coraz lepiej, odwiedzał córkę, brał ja do siebie, życie normalne zaczęło tętnić w żyłach. Pół roku później poszedł na imprezę, wskoczył do łóżka z poznaną tam panną i... pierwszy strzał okazał się celny. Po 3 miesiącach ta wstrętna baba - obiektywnie i subiektywnie - zakazała mu przyprowadzania córki do jej domu, a nawet spotkań z nią. Gruba świnia z bachorem z poprzedniego związku, albo imprezy... Teraz kolega ma dwoje dzieci, kilka miesięcy go nie widziałem, ale planował wyjazd za granicę. Kolega fajny gość, żal chłopa
Zgłoś
Coupello 2024-01-14, 0:26 2
Dlatego jak jesteś po rozwodzie i masz dzieci to r🤬a sie tylko shemale bezpieczeństwo 100% pod względem ciąży a i z orgazmem nie oszuka, same plusy, dziwie się że po jednym błędzie ktoś pcha sie w to samo, po to ktoś wymyślił shemale żeby było bezpieczniej
Zgłoś
Rangraf 2024-01-14, 3:14
Agoreth napisał/a:

Moja ciotka
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-01-14, 4:15 2
Agoreth napisał/a:

Dobrze że napisałeś bo bym k🤬a nie zauważył!
Musisz opisywać wszystko co widzisz?
"Ojciec wchodzi do wanny, nie no k🤬a po adopcji myślałem że będzie inaczej..."
Zgłoś
darek1234 2024-01-14, 11:44
TANGA napisał/a:

Dlatego jak jesteś po rozwodzie i masz dzieci to r🤬a sie tylko shemale bezpieczeństwo 100% pod względem ciąży a i z orgazmem nie oszuka, same plusy, dziwie się że po jednym błędzie ktoś pcha sie w to samo, po to ktoś wymyślił shemale żeby było bezpieczniej

Jest też opcja po menopauzie D:
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie