👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mariusz3pl napisał/a:
Brak info o co kaman.
o ustawkę dla wyświetleń
trytodie napisał/a:
Raczej jakiś bezdomny co śmierdzi i zajmuje kibel
Bezdomny czy nie to widać, że siedzi i sra więc mogli chłopu dać skończyć.

Aleo napisał/a:
Bezdomny jak pies, ma srać na dworze
Masz jeszcze miejsce na trawniku przed daczą? Czy wszystko zasrane?
Wejście się odjebcie od typa .... Człowiek se spokojnie sra a ta k🤬a bierze wiadro oblewa go wodą po czym go wyp🤬olić chce z kibla ....
ludzie to k🤬y i tyle

trytodie napisał/a:
Raczej jakiś bezdomny co śmierdzi i zajmuje kibel
A "domni" mają pachnące kupy?
silwerbalk napisał/a:
Wejście się odjebcie od typa .... Człowiek se spokojnie sra a ta k🤬a bierze wiadro oblewa go wodą po czym go wyp🤬olić chce z kibla .... ludzie to k🤬y i tyle
Film wyrwany z kontekstu i pokazany tylko z jednej strony. Nie wiadomo czy ów osobnik nie zostawił im jakiś mały prezent w lokalu przed pójściem do kibla. Jak dowiesz się więcej na ten temat, to wtedy sobie możesz sobie oskarżać kto jest lub nie jest winny w tym wypadku. Ale coś czuję, że za darmo tym wiadrem z wodą to on nie dostał
P.S Film nagrany w Holandii, słychać tam słowa "Oprotten(wyp🤬alaj)" oraz "Wegwezen(wynocha)"
Myślę że gość się naj🤬 i zasnął na kiblu. Ale żeby mnie murzyn wodą k🤬a!

Yolanda napisał/a:
A "domni" mają pachnące kupy?
Zdrowa kupa nie powinna bardzo śmierdzieć. I podcierasz się dwa trzy razy a nie dziesięć. Bezdomny je byle co więc tak, jego odchody śmierdzą bardziej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie