Facet daje kilka porad jak nie bać się Slendera
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-29, 12:04
zesralem sie ze strachu o kurdę
Zaebauem napisał/a:
zesralem sie ze strachu o kurdę
super, a teraz posprzątaj i idź spakować plecaczek bo niedługo wracasz do szkoły
burgund napisał/a:
super, a teraz posprzątaj i idź spakować plecaczek bo niedługo wracasz do szkoły
Pewnie siedzicie razem w ławce
TT~ napisał/a:
Pewnie siedzicie razem w ławce
i może jeszcze przed Tobą?
konto usunięte
2012-08-29, 19:27
Tzn. że już więcej nie będzie nam darł mordy??
konto usunięte
2012-08-29, 22:23
konto usunięte
2012-08-29, 22:26
dla mnie najstraszniejsza gra to FEAR jakoś te mozgo dzialacze spokoj spokoj i nagle BUUU nie działają. ;/
konto usunięte
2012-08-29, 22:27
Najłatwiej, jak się nie chce bać, jest w to nie grać. Proste i skuteczne, sprawdzone.
To jest druga najstraszniejsza gra po Doomie, ale nikt mi nie powiedział że tutaj znalezienie Slendermana oznacza przegraną, więc jak po zebraniu chyba 3 kartek okazało się że muszę grać od nowa bo go złapałem to olałem sprawę
Chcecie straszną grę? Zagrajcie sobie w Dead space 2. Gra dynamiczna, wciąga, a grafika niezła. Do tego trochę sadystyczna:)
normale napisał/a:
Chcecie straszną grę? Zagrajcie sobie w Dead space 2. Gra dynamiczna, wciąga, a grafika niezła. Do tego trochę sadystyczna:)
Albo amnesia
@_SwK_
A napisał, że się boi? Nie spinaj się tak stary. A gra faktycznie trzyma fajny klimat horroru.