Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rebeliant 2021-01-24, 15:19 51
Słychać wyraźnie ten lewacki ból dupy o nazywanie rzeczy po imieniu.
Zgłoś
tadek899 2021-01-24, 15:20 4
lepsza jakość l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fi%2Fstatus%2F107659...
Zgłoś
konradkonradkonrad 2021-01-24, 15:30 13
to jak złodzieja nazwać nie uczciwym no jest k🤬a złodziejem a że sobie wymyśli inne określenie i po wmawia idiotą że tak nie wolno mówić to jego problem
Zgłoś
~Dostojny 2021-01-24, 15:30 5
To był dobry program.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
35i 2021-01-24, 15:34 20
tadek899 napisał/a:

lepsza jakość

Jedyne wynalazki, których używam a które kojarzą mi się z żydami to gaz, mydło i czosnek (w umiarkowanych ilościach). Nie każdy używa pejsbuka.
Zgłoś
mygyry 2021-01-24, 15:34 2
Już pomijając fakt czy c🤬l czy nie, ale wypowiedzi tego gnojka wyraźnie wskazują, że jest srogo p🤬lnięty
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-24, 15:52 24
mygyry napisał/a:

Już pomijając fakt czy c🤬l czy nie, ale wypowiedzi tego gnojka wyraźnie wskazują, że jest srogo p🤬lnięty

Nie znam ani jednego z tych gości. Jestem przekonany, że nic nie tracę.
Zgłoś
żmij 2021-01-24, 16:07 5
35i napisał/a:

Jedyne wynalazki, których używam a które kojarzą mi się z żydami to gaz, mydło i czosnek (w umiarkowanych ilościach). Nie każdy używa pejsbuka.

Jeszcze zok pomarańczowy

Gazowany lub nie, wedle woli.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
SpeeReeThoosE 2021-01-24, 16:11
gdzie można obejrzeć całość?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-01-24, 16:12 1
konradkonradkonrad napisał/a:

to jak złodzieja nazwać nie uczciwym no jest k🤬a złodziejem a że sobie wymyśli inne określenie i po wmawia idiotą że tak nie wolno mówić to jego problem

Lepiej brzmi "przechwytujący".
Zgłoś
żmij 2021-01-24, 16:15 1

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Lepiej brzmi "przechwytujący".

Najlepiej brzmi "polityk". Tak z pozoru dostojnie.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Cycu320 2021-01-24, 16:37
Rebeliant napisał/a:

Nie znam ani jednego z tych gości. Jestem przekonany, że nic nie tracę.

No właśnie... ja także. Tą siwą czuprynę gdzieś widziałem. Tadek899, pochwal się który z nich to twoja rodzina Bo nie wiadomo o co chodzi

podpis użytkownika

Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Zgłoś
A................r 2021-01-24, 17:03 1
jest taki moment w życiu każdego , że trzeba połknąć, i jeszcze podziękować, dlatego każdy z nas ma w sobie potencjalnego c🤬la
Zgłoś
Noside 2021-01-24, 17:32 8

Hm. Trzecie wydanie Słownika Nowomowy przewiduje takie zmiękczacze dla opcji popieranej przez media i w zeszłym roku można było zauważyć:

Łupieżca, grabieżca, bandyta - Protestujący
Zamieszki, rozboje, starcia uliczne - Pokojowe protesty
Grabienie sklepów - Wyrażanie bezsilności
Stawiać się policji pod wpływem narkotyków - Paść ofiarą rasistowskiego systemu
Śmierć z przedawkowania - Uduszenie przez policjanta
Rasista - Poszkodowany obywatel mniejszości, Człowiek Koloru
Morderca - Uciskany człowiek koloru
Gw🤬ciciel - Odtrącony przez społeczeństwo imigrant

W USA już się odj🤬o. Czekam na Francję i Niemcy, bo oni też już dawno wiszą na włosku, żeby zalegalizować polityczny apartheid jako część neomarksizmu zasilanego przez korporacje dążące do monopolu i przerobienia nas na tanią siłę roboczą i bezmyślnych konsumentów.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie