podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówlepsza jakość
Jedyne wynalazki, których używam a które kojarzą mi się z żydami to gaz, mydło i czosnek (w umiarkowanych ilościach). Nie każdy używa pejsbuka.
Już pomijając fakt czy c🤬l czy nie, ale wypowiedzi tego gnojka wyraźnie wskazują, że jest srogo p🤬lnięty
Nie znam ani jednego z tych gości. Jestem przekonany, że nic nie tracę.
Jedyne wynalazki, których używam a które kojarzą mi się z żydami to gaz, mydło i czosnek (w umiarkowanych ilościach). Nie każdy używa pejsbuka.
Jeszcze zok pomarańczowy

Gazowany lub nie, wedle woli.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
to jak złodzieja nazwać nie uczciwym no jest k🤬a złodziejem a że sobie wymyśli inne określenie i po wmawia idiotą że tak nie wolno mówić to jego problem
Lepiej brzmi "przechwytujący".
to jak złodzieja nazwać nie uczciwym no jest k🤬a złodziejem a że sobie wymyśli inne określenie i po wmawia idiotą że tak nie wolno mówić to jego problem
Lepiej brzmi "przechwytujący".
Najlepiej brzmi "polityk". Tak z pozoru dostojnie.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Nie znam ani jednego z tych gości. Jestem przekonany, że nic nie tracę.
No właśnie... ja także. Tą siwą czuprynę gdzieś widziałem. Tadek899, pochwal się który z nich to twoja rodzina

podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon

Hm. Trzecie wydanie Słownika Nowomowy przewiduje takie zmiękczacze dla opcji popieranej przez media i w zeszłym roku można było zauważyć:
Łupieżca, grabieżca, bandyta - Protestujący
Zamieszki, rozboje, starcia uliczne - Pokojowe protesty
Grabienie sklepów - Wyrażanie bezsilności
Stawiać się policji pod wpływem narkotyków - Paść ofiarą rasistowskiego systemu
Śmierć z przedawkowania - Uduszenie przez policjanta
Rasista - Poszkodowany obywatel mniejszości, Człowiek Koloru
Morderca - Uciskany człowiek koloru
Gw🤬ciciel - Odtrącony przez społeczeństwo imigrant
W USA już się odj🤬o. Czekam na Francję i Niemcy, bo oni też już dawno wiszą na włosku, żeby zalegalizować polityczny apartheid jako część neomarksizmu zasilanego przez korporacje dążące do monopolu i przerobienia nas na tanią siłę roboczą i bezmyślnych konsumentów.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.