👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten film to dno. A już najlepszy jest girzyński na początku. Co wy ludzie za bzdury oglądacie. To jest właśnie PRANIE MÓZGU.
ferro napisał/a:
Weźcie pod uwagę fakt, że podczas rządów PiS'u był dość dobry rozwój gospodarki światowej, rządy PO przypadły na globalny kryzys, w sumie i tak się dobrze trzymamy jako kraj.
W Chinach tez był kryzys... Bidulkom wzrost PKB spadł z 10% na 8%...

"to jest premier i jemu należy się szacunek"
za takie coś dziennikarzyna powinien dostać w ryj
niestety ludzie muszą zdać sobie sprawę z tego że Polska od wielu już lat jest wychodkiem europy i wylęgarnią niewolników - wyjścia są 2, pogodzić się z tym i dać się r🤬ać bez mydła albo w końcu się postawić

pakicito napisał/a:
"to jest premier i jemu należy się szacunek"
Popieram. Za funkcje nie należy sie żaden szacunek. Na szacunek trza se zapracować, a na razie pan Donald T. zapracował sobie co najwyżej na opinie pajaca i kłamcy ;]

W Chinach jest 8% wzrost PKB, bo u nich jest 1,7mld niewolników sterowanych przez rząd...
Teraz płaczecie, narzekacie, ale jak będą kolejne wybory to i tak swój głos oddacie na tego KŁAMCE, ewentualnie na jego popychadło - Palikota.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie