Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

link: sadol.pl/donald-tusk-naczelny-klamca-rp-vt126381.htm

Dodałem ten sam filmik parę dni temu i po minucie został przeniesiony z poczekalni do sucharów przez jakiegoś nadgorliwego moderatora.
Przykro nam

Józef Piłsudski, wiesz jakie to zabawne, że jesteś poplecznikiem Kaczyńskich, a masz nick Józef Piłsudski ? Wiesz czemiu ? Bo Piłsudski kazałby dzisiaj rozstrzelać L. Kaczyńskiego za podpisanie traktatu Lizbońskiego, który de facto odebrał nam niepodległość.
Przykro nam![]()
Józef Piłsudski, wiesz jakie to zabawne, że jesteś poplecznikiem Kaczyńskich, a masz nick Józef Piłsudski ? Wiesz czemiu ? Bo Piłsudski kazałby dzisiaj rozstrzelać L. Kaczyńskiego za podpisanie traktatu Lizbońskiego, który de facto odebrał nam niepodległość.
A kogo by Piłsudski nie rozstrzelał w dzisiejszym sejmie ;-D?
W Chinach jest 8% wzrost PKB, bo u nich jest 1,7mld niewolników sterowanych przez rząd...
Sterowani przez rząd? TVN się naoglądałeś? Albo GW naczytałeś?
W Chinach jest 8% wzrost PKB, bo u nich jest 1,7mld niewolników sterowanych przez rząd...
Hmm.... zaraz. Z tego co ja wiem to Chińczycy chodzą z iPhonami przy uszach a nie Polacy ;-/

Przykro nam
![]()
Myślę, że najpierw kazałby rozstrzelać wszystkich Tusków za kolaborację z nazistowskimi Niemcami i dziś nie mielibyśmy problemu. A jak tak martwisz się o naszą niepodległość to popieranie Tuska jest świetnym wyborem

A gdzie napisałem, że popieram Tuska? Dla mnie Kaczor, Tusk, Pawlak, Ziobro, Palikot i reszta ich bandy to złodzieje i sprzedawczyki. Ale nie odpowiedziałeś na mój "zarzut", więc chyba zgadzasz się z decyzją Kaczora?

Nie tak jak jest teraz gdzie ci prosto w oczy kłamstwo narzucą, a Ty (niewinny) odbierzesz to jako prawdę...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie