📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

nigdy tego nie pojme , naprawde ich dupa nie wysyla im info wczesniej ze trzeba sie wysrac?! serio!? ja takie incydenty kazalbym scigac karnie o czywiscie delikwent powinien to posprzatac i na jego koszt zdezynfekowac sklep
goslaw3 napisał/a:
nigdy tego nie pojme , naprawde ich dupa nie wysyla im info wczesniej ze trzeba sie wysrac?! serio!? ja takie incydenty kazalbym scigac karnie o czywiscie delikwent powinien to posprzatac i na jego koszt zdezynfekowac sklep
Zdziwisz się koleś na starość

Zamiast umieszczania niepochlebnych opinii w internecie, koleś wyraził swoje zdanie o aptece bezpośrednio na miejscu.
Pewnie miał być niewinny bączek cichacz ale poszło z gruzem jak to bywa

goslaw3 napisał/a:
Tak kończą pedały

Nawet gdybym chciał, to bym nie potrafił wypuścić takiego węgorza na stojąco. Dobrze mówią, że doświadczenie przychodzi z wiekiem.

Jest taki rodzaj biegunki, który nie daje wcześniejszych sygnałów w postaci bólu brzucha, czy ruchów robaczkowych jelit. Na nią nie ma zmiłuj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie