podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<I takie wyścigi to ja szanuje każdy jedzie osobno bez zawadzania ...
Nie to co te padalskie wyścigi Formuły gdzie zawodnik przepycha sie swoim autem/bolidem z drugim, a drugi nie chce ustąpić po mimo tego że jedzie wolniej i zaniża wynik na złość rywalowi.. a i tak większość roboty robi tam formuła.. w WRC jest limit na pojemność i moc tak że nie ma oszukiwania.
Szkoda że publiczność taka sp🤬olona.... możę nawet i dobrze że typa nie jebło chociaż mu sie na leży c🤬j wie jak by zareagował kierowca mógł by wypaść z jezdni po zderzeniu i zginać na drzewie przez debili.
C🤬j mnie to obchodzi.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.ale się uzewnętrzniłeś. Normalnie napisałeś epopeję narodową
I takie wyścigi to ja szanuje każdy jedzie osobno bez zawadzania ...
Nie to co te padalskie wyścigi Formuły gdzie zawodnik przepycha sie swoim autem/bolidem z drugim, a drugi nie chce ustąpić po mimo tego że jedzie wolniej i zaniża wynik na złość rywalowi.. a i tak większość roboty robi tam formuła.. w WRC jest limit na pojemność i moc tak że nie ma oszukiwania.
Szkoda że publiczność taka sp🤬olona.... możę nawet i dobrze że typa nie jebło chociaż mu sie na leży c🤬j wie jak by zareagował kierowca mógł by wypaść z jezdni po zderzeniu i zginać na drzewie przez debili.
z ciebie fan motorsportu jak z koziej dupy trąbka, skoro nie odróżniasz rajdu od wyścigów! wyścig ma to do siebie, że jadą wszyscy w tym samym czasie i nie dotyczy to tylko f1!
Ruska flaga? Czyżby konflikt na tle narodowościowym? W sumie zachowywał się jak rodowity kacap, więc nie wykluczone.
Ruska flaga? Czyżby konflikt na tle narodowościowym? W sumie zachowywał się jak rodowity kacap, więc nie wykluczone.