Piękny karny
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To chyba meczu naszej reprezentacji z Mołdawia nie widzieliście
ale podkręciła, nie było szans na obronę.
pazuzu napisał/a:
To chyba meczu naszej reprezentacji z Mołdawia nie widzieliście
Nie widziałem, ale mogę sobie wyobrazić tę żenadę.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
polacy, nic się nie stało...
k................8
2023-06-30, 18:23
Szczęsny by wyłapał
To właśnie jest piękne w kobiecym sporcie. Mimo, że jest sama 5 metrów od bramki może się stać wszystko, może strzelić do przodu, do tyłu, może się potknąć, może pomylić bramkę i wrócić przez całe boisko i strzelić samobója...
Podmienili jej piłkę na ołowianą?
kurde filimik z kategorii oglądać do końca bo niezły twist
Chciałem powiedzieć że oglądanie kobiecego footballu to jak oglądanie niepełnosprawnych ale widziałem jak grają niepełnosprawni i takim stwierdzeniem tylko bym ich niesprawiedliwe skrzywdził.
Kobiety grają w piłkę jak dzieci z przedszkola, można się pośmiać, czasem ktoś się popłaczę, ktoś pociągnie za włosy, padają takie szmaty , że to niewiarygodne.
Jak by grały w bikini i nie wyglądały jak babochłopy to pewnie widowisko miało by więcej kibiców. Chodzi oczywiście o kobiety, nie przedszkolaki.
m................l
2023-06-30, 21:59
Zrównać, zarobki kobiet i mężczyzn piłkarzy!
Każdemu po 5zl miesiącznie!
k................8
2023-07-01, 10:58
Gamonn1 napisał/a:
Chciałem powiedzieć że oglądanie kobiecego footballu to jak oglądanie niepełnosprawnych ale widziałem jak grają niepełnosprawni i takim stwierdzeniem tylko bym ich niesprawiedliwe skrzywdził.
Kobiety grają w piłkę jak dzieci z przedszkola, można się pośmiać, czasem ktoś się popłaczę, ktoś pociągnie za włosy, padają takie szmaty , że to niewiarygodne.
Jak by grały w bikini i nie wyglądały jak babochłopy to pewnie widowisko miało by więcej kibiców. Chodzi oczywiście o kobiety, nie przedszkolaki.
Co ty pierdzielisz o tych niepełnosprawnych? A kto w ubiegłym roku dostał nagrodę za najpiękniejszego gola?