Nie kochaj się z mężem żony kobieto, by może się zdarzyć, że z butelką zawiedziona żona przyjść może i przyfasolić przy wszystkich robiąc wstyd na cały sklep. Zdziwione i rozpaczliwe krzyki kobiety poprzedzające ucieczkę są dowodem na jej winę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale szybko zapierdziela po miotłę żeby posprzątać
No tak.. po ślubie spasę dupę do 200 kg i będę obwiniać męża za to, że nie chce mnie już dupczyć, ale i tak kolesia nie pojmuję bo kochanka też lipna.
konto usunięte
2016-12-29, 12:14
konto usunięte
2016-12-29, 16:56
@CandleInTheWind
Typek zadał retoryczne pytanie, a Ty jebnęłaś jakiś esej o swojej przyjaciółce. Dlaczego? Po co? Czemu?
konto usunięte
2016-12-29, 18:45
Miej w domu grubą brzydką świnie a na boku r🤬aj drugą taką samą... Facet pewnie tez za piękny nie jest albo jakiś fetyszysta.
Tytuł wprowadza w błąd. Na filmie nie widzę kobiety.
konto usunięte
2016-12-30, 17:19
fantastico, tracisz formę!
Cytat:
Nie kochaj się z mężem żony kobieto, bo może się zdarzyć, że z butelką zawiedziona żona przyjść może i przyfasolić przy wszystkich robiąc wstyd na cały sklep. Zdziwione i rozpaczliwe krzyki kobiety poprzedzające ucieczkę są dowodem na jej winę.
Gramatycznie, proszę!